Αρχική Top Stories Βράβευση των εθελοντών του Info Kiosk από τον Αντιπεριφερειάρχη

Βράβευση των εθελοντών του Info Kiosk από τον Αντιπεριφερειάρχη

0

P9240132

Τους εθελοντές που στελέχωσαν και έθεσαν σε λειτουργία το περίπτερο παροχής πληροφοριών (Info Kiosk) στην παραλία της πόλης, κατά τη θερινή περίοδο του 2015, υποδέχτηκε στο γραφείο του και βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη βραβεύτηκαν οι εθελοντές που συμμετείχαν μέσω της Πολιτιστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Νέων «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» και την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη βραβεύτηκαν οι εθελοντές που συμμετείχαν μέσω του Μη Κυβερνητικού – Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών».

Όπως είναι γνωστό, η λειτουργία του Info Kiosk και φέτος στηρίχθηκε στην εθελοντική εργασία, καθώς από τους τοπικούς φορείς μόνον η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας διέθεσε ένα άτομο κάθε Σάββατο και Κυριακή για την λειτουργία του περιπτέρου.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία, φέτος το καλοκαίρι εξυπηρετήθηκαν από το Info Kiosk περισσότερες από 2.800 παρέες επισκεπτών μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

P9240139 P9240152 P9290154

Προηγούμενο άρθροΔιασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εκδηλώσεων στη μνήμη του Κώστα Γεωργάκη