Αρχική Υποστήριξη Εκδηλώσεων

Υποστήριξη Εκδηλώσεων

mylefkada logo

Η ιστοσελίδα «My Lefkada» βγήκε στον «αερα» τις 31 Μαρτίου 2009 με σκοπό την άμεση, την έγκυρη αλλά και αντικειμενική και ανεπηρέαστη ενημέρωση, των κατοίκων του Νομού της Λευκάδας αλλά και των Λευκαδίων σε όλο τον κόσμο. Από τότε οι επισκέπτες είναι χιλιάδες καθημερινά και αυτό το νούμερο συνέχεια αυξάνεται.

Η υποστήριξη των εκδηλώσεων που γίνονται στον τόπο μας είναι καθήκον για την ομάδα του «My Lefkada» προβάλλοντας διαφημιστικό υλικό των εκάστοτε εκδηλώσεων αλλά και προβάλλοντας φωτογραφικό και άλλο υλικό από την πραγματοποίηση της κάθε εκδήλωσης.

Αν και εσείς επιθυμείτε να προβάλετε την εκδηλωσή σας μέσα από το «My Lefkada» μπορείτε έυκολα να το κάνετε. Πως ? Διαβάστε παρακάτω.

Με την προσθήκη του λογότυπου «My Lefkada» στην αφίσα της εκδήλωσης ως «χορηγό επικοινωνίας» η αφίσα σας, θα προβάλετε συνεχόμενα στην πρώτη σελίδα μέχρι και την μέρα της πραγματοποιησής της αλλά και με προβολή της εκδήλωσης στα τελευταία νέα. Οι εκδηλώσεις που δεν έχουν το λογότυπο «My Lefkada» θα προβάλλονται μόνο στα τελευταία νέα της σελίδας.


Για να αποκτήσετε το λογότυπο μας σε μεγάλη ανάλυση, κάντε κλικ [εδώ]

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας