Αρχική Lefkada's Secrets Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Λευκάδας με ένα φουσκωτό σκάφος

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Λευκάδας με ένα φουσκωτό σκάφος

0

Η Λευκάδα εκτός από την υπέροχη φυσική ομορφιά της ενδοχώρας, διαθέτει επίσης μια εκπληκτική ακτογραμμή αποτελούμενη από πάμπολλα μικρά και μεγαλύτερα νησάκια τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε δια θαλάσσης.

Στην μαρίνα, στην πόλη της Λευκάδας, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα πολυτελές σκάφος από την Ionian Rib Charter και με αυτό μαζί με την παρέα σας, να ανακαλύψετε την ομορφιά του Ιονίου.

Τα νησιά Κάλαμος και Καστός διαθέτουν υπέροχες παραλίες, γραφικούς οικισμούς, ταβερνάκια με ολόφρεσκο ψάρι και ειδυλλιακές τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε με το σκάφος σας.

Το κοσμοπολίτικο Μεγανήσι διαθέτει μια εντυπωσιακή ακτογραμμή στην οποία εκτός από τις μαγικές παραλίες μπορείτε να ανακαλύψετε και αρκετές σπηλιές όπως την πασίγνωστη σπηλιά του Παπανικολή. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια στάση για να απολαύσετε φαγητό και καφέ στα λιμάνάκια στο Βαθύ, τα Σπήλια ή τον Αθερινό.

Τα πασίγνωστα Πριγκηπονήσια της Λευκάδας είναι μια ακόμη επιλογή. Τα διασημότερα είναι η Μαδουρή και ο Σκορπιός.

Η Μαδουρή με το εντυπωσιακό πέτρινο αρχοντικό της, ανήκει στην οικογένεια Βαλαωρίτη του μεγάλου μας ποιητή.

Απέναντί της, το διάσημο Νυδρί και το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής αξίζουν μια μικρή στάση πριν στραφείτε προς τον θρυλικό Σκορπιό, το νησί που ο Ωνάσης μεταμόρφωσε σε πολυτελή θέρετρο και φιλοξένησε τα διασημότερα πρόσωπα της εποχής του. Σήμερα ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ.

Αν και η προσέγγιση στα δύο νησιά είναι απαγορευτική, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα ανοιχτά των ακτών τους.

Τέλος μπορείτε πάντα να ανακαλύψετε μοναδικές παραλίες στις ακτές του νησιού της Λευκάδας, οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο από την θάλασσα και έτσι θα έχετε την τύχη να απολαύσετε το μπάνιο σας χωρίς την πολυκοσμία των γνωστών παραλιών του νησιού.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της ακτογραμμής της Λευκάδας και των νησιών ενοικιάζοντας τα ασφαλή και καλοτάξιδα φουσκωτά σκάφη της Ionian Rib Charter.

Η Ionian Rib Charter διαθέτει έναν εξαιρετικό στόλο από πολυτελή φουσκωτά σκάφη τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από έξι έως δεκατέσσερα άτομα, με ασφάλεια και άνεση.

Τα σκάφη είναι πλήρως ασφαλισμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας τώρα μέσω της ιστοσελίδας www.ioniansea.gr

Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στο Αλώνι στα Χορτάτα
Επόμενο άρθροΚυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος προϊόντων της εταιρείας Αφοί Δ. Λάππα