Αρχική Lefkada's Secrets Διάκριση Λευκαδίτη μαθητή σε μαθηματικό διαγωνισμό

Διάκριση Λευκαδίτη μαθητή σε μαθηματικό διαγωνισμό

0
marios

marios

Ανάμεσα στους μαθητές που θα βραβευτούν ο Μάριος Πατουχιάδης.

Ο μαθητής Μάριος Πατουχιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10-10-2002, πηγαίνει σήμερα στην Έκτη τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας. Ο ίδιος, αν και ζει στην Αθήνα, είναι δημότης Λευκάδας αφού η μητέρα του, η κ. Ιωάννα Κτενά, είναι Λευκαδίτισσα.

Ο Μάριος, ο οποίος όλα του τα καλοκαίρια τα περνά στο νησί μας καθώς γιαγιά και παππούς (Μαρία και Θεόδωρος Κτενάς) μένουν μόνιμα εκεί, είναι αριστούχος μαθητής ενώ εκτός από τα μαθήματα του σχολείου μαθαίνει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, παίζει μπάσκετ στην ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς

Στις 5 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο το περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων το Νομού Αττικής με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριαναταφύλλου και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 7ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Η βράβευση των μαθητών Ε΄ και Στ΄ τάξης θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, στο Παλαιό Αμφιθέατρο «Αθανάσιος Κανελλόπουλος» του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80, Πειραιάς).

Εμείς εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον μικρό Μάριο για την επιτυχία του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να τα βρείτε [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα του Άκτιου Δρόμου 2013
Επόμενο άρθροEqual Society: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Λευκάδα