Αρχική Lefkada's Secrets Ο Νερόμυλος στον Σύβρο

Ο Νερόμυλος στον Σύβρο

0
neromylos1

neromylos1

Αναπαλαιώθηκε και αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του τελευταίου νερόμυλου του νησιού που βρίσκεται το όμορφο και γραφικό χωριό του Σύβρου.

Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι οι παιδικές αναμνήσεις τους οδήγησαν να κάνουν τον μύλο να λειτουργεί όπως παλιά αλλά και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ώστε να αποτελέσει ο νερόμυλος έναν όμορφο χώρο αναψυχής.

Εκτός από την ξενάγηση στον νερόμυλο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν στο παραδοσιακό παντοπωλείο προϊόντα της Λευκαδίτικης γης. Στον εξωτερικό χώρο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποικιλία μεζεδων, δροσερές μπύρες, κρασιά, τσίπουρο και ούζα με συνοδεία. Προσφέρονται  επίσης παγωτά και γλυκά.

Ο επισκέπτης που θα φτάσει στο χωριό του Σύβρου θα ξεδιψάσει στις βρύσες του Αντελικού. Θα δροσιστεί στις πηγές της Κερασιάς κάτω από τα πλατάνια. Θα περπατήσει στο φαράγγι της Δάφνης. Επίσης θα γευτεί προϊόντα που παράγονται στον εύφορο κάμπο του χωριού.

Στον νερόμυλο του Σύβρου λοιπόν θα περάσετε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές ρεμβάζοντας τον κόλπο της Βασιλικής και ηρεμώντας μέσα στη φύση.

neromylos2

neromylos5

neromylos4

Προηγούμενο άρθροΣε φιλικούς αγώνες στη Βόνιτσα ο Ευκλέας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΝα μην κλείσει καμιά κοινωνική δομή