Αρχική Life Style Arenaria – Violin & Guitar Duo

Arenaria – Violin & Guitar Duo

0
arenaria1

arenaria1

Οι Arenaria Violin and Guitar Duo μπορούν να σας παρέχουν υπέροχη μουσική για δεξιώσεις, τελετές γάμων, cocktails, dinners και parties. O κορυφαίος επαγγελματισμός, η μεγάλη εμπειρία και το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο χαρακτηρίζουν τις Arenaria.Το πλούσιο ρεπερτόριό τους είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

To ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει κομμάτια από την κλασική μουσική, τη Jazz, Pop/Rock, Latin, Valses, Tangos, Traditional και Κινηματογραφική Μουσική.

Ενδεικτικά κάποια από τα κομμάτια που παίζουμε είναι :
Κλασική μουσική : Wedding Valse ( F. Mendelssohn), Wedding march ( R. Wagner), Waltz no 2 ( D. Shostakovich ), Ave Maria ( F. Shubert )
Jazz/Latin : Fly me to the moon, The girl from Ipanema, Perhaps, perhaps, perhaps
Pop/Rock : Let it be ( Beatles ), Wonderful tonight ( E. Clapton ),Unchained Melody ( E. Presley )
Traditional : Italy ( O sole mio, Con te partiro ), France ( La vie en rose ), England ( Scarborough fair ), Russia ( Kalinka, Moscow Nights ), Germany ( Die Lorelei, Lili Marleen), Chech Republic ( Nemelem Nemelem ), Greece ( Το Βαλς των χαμένων ονείρων, Όμορφη πόλη )
Tangos : Histoire du Tango ( A. Piazzolla ), Por una Cabeza, La Cumparsita
Valses : Hijo de la luna, Twilight Valse
Κινηματογραφική : Moon River ( “Breakfast at Tiffany ‘s” ), Tarantella ( ” The Godfather” ), My heart will go on ( “Titanic” )

Βιογραφικά

IMG 8392

Βανέσα Αθανασίου
Η Βανέσσα Αθανασίου ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος από όπου πήρε το δίπλωμα βιολιού το 1996 με βαθμό “‘Αριστα παμψηφεί”. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ακαδημία μουσικής ”Ηanns Eisler” του Βερολίνου και στην Κρατική Μουσική Ακαδημία της Σόφιας ( Bachelor of Music in Performance). Το 2003 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Royal Northern College of Music (Master of Music in Performance). Aπό το 1999-2001 ήταν Κονσερτίνο στην Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έχει εμφανιστεί επανειλλημένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συναυλίες μουσικής δωματίου. Από το 2003 είναι τακτικός συνεργάτης στην Καμέρατα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, την Ορχήστρα των Χρωμάτων και τη Sinfonietta.

IMG 8414

Μαρία Γιαννικοπούλου
Η Μαρία Γιαννικοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1982. Ξεκίνησε σπουδές κλασικής κιθάρας σε ηλικία 6 ετών, υπό τη διδασκαλία του Δημήτρη Δημακόπουλου και στη συνέχεια της Ρούλης Κολοκυθά. Πήρε το δίπλωμά της από το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας το 2005, με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Πρώτο Βραβείο. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε σπουδές στο μαντολίνο με τον Θανάση Τσιπινάκη. Από το 1999 εώς το 2002, υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του δήμου Πατρών, συμμετέχοντας σε ηχογραφήσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, από την τάξη του Κώστα Κοτσιώλη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικής κιθάρας με τους Ευάγγελο Ασημακόπουλο, Ricardo Gallen, Zoran Dukic, Μιχάλη Κονταξάκη.

arenaria2

Επικοινωνία
vanathanasiou@yahoo.com , amalmar1982@yahoo.gr

Προηγούμενο άρθροΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου για την μη έκδοση αδειών τραπεζοκαθισμάτων
Επόμενο άρθροΒραδιά κλασικού και μοντέρνου χορού στο Νυδρί