Αρχική Life Style Χειρο_ποιείν: Χριστουγεννιάτικο εντυπωσιακό κεραμίδι

Χειρο_ποιείν: Χριστουγεννιάτικο εντυπωσιακό κεραμίδι

PB180026

Ένα πολύ εντυπωσιακό και ξεχωριστό έργο, ετοιμάσαμε για το επόμενο σεμινάριο μας.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές όλοι θέλουμε να στολίσουμε τον χώρο μας με κομμάτια που ξεχωρίζουν για την ομορφιά αλλά και την μοναδικότητά τους..

Κοιτάζοντας προς αυτήν την κατεύθυνση, ελάχιστα προιόντα θα μπορούν να συγκριθούν με ένα κεραμικό κεραμίδι σαν της φωτογραφίας,διακοσμημένο από εσάς, από την αρχή μέχρι το τέλος..

Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά, για να συνδυάσουν διάφορες τεχνικές και να φτάσουν σε ένα μοναδικό αποτελέσμα..

Όπως πάντα, όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ, σνακ, το απόλυτα φιλικό κλίμα του εργαστηρίου μας και τις καλύτερες δυνατές τιμές..

PB180031

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 25 Νοεμβρίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 17 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

 

PB180033