Αρχική Life Style Γυναικεία μαγιό: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για το 2019

Γυναικεία μαγιό: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για το 2019

0

Μπήκαμε και επίσημα στην άνοιξη και αυτό σημαίνει πως η αναζήτηση για το τέλειο μαγιό, έχει ήδη ξεκινήσει. Αν αντιμετωπίζεις το αιώνιο δίλημμα ανάμεσα στα ολόσωμα ή στα μπικίνι, τότε πρέπει να ξέρεις πως η τάση στα γυναικεία μαγιό του 2019, λέει ναι και στα δύο.

Εμείς σου παρουσιάζουμε τις 2 μεγαλύτερες τάσεις σε γυναικεία ολόσωμα και μπικίνι, για να επιλέξεις το ιδανικόμαγιό για τον σωματότυπό σου και να γίνεις η πρωταγωνίστρια στις παραλίες.

Το κλασσικό ολόσωμο μαγιό με ένα sexytwist

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/olosomo-magio-mandy-600×800.jpg

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/olosomo-magio-m-442-600×800.jpg

Πρώτη τάση στα ολόσωμα μαγιό, είναι το κλασσικό ολόσωμο που γνωρίζεις και αγαπάς, αλλά με μια ιδιαιτερότητα. Η καλοκαιρινή μόδα του 2019 προτείνει ολόσωμα μαγιό, σε έντοναχρώματα ή patterns, με κοψίματα στα πλαϊνά, διαφάνειες, ακόμα και δίχτυ.

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/olosomo-magio-m-372-turchesse-600×800.jpg

Τα ολόσωμα μαγιό ποτέ δεν ήταν τόσο sexy, αλλά και εντυπωσιακά ταυτόχρονα. Τα έντονα χρώματα, καθώς και το animalprint, αλλά και το floral, είναι για ακόμα ένα καλοκαίρι στη μόδα και σε προκαλούν να τολμήσεις κάτι διαφορετικό.

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/olosomo-magio-marko-426-600×800.jpg

Τα κοψίματα στα πλαϊνά, αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και είναι ίσως η πιο έξυπνη επιλογή για μια γυναίκα που έχει λεπτή μέση. Η γοητεία τους είναι ότι αγκαλιάζουν μοναδικά το κορμί και είναι πολύ αισθησιακά, χωρίς να γίνονται προκλητικά.

Αν θέλεις να είσαι μια σύγχρονη femmefatale στις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε αυτά τα ολόσωμα μαγιό, πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις.

 

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι,retro και brazil μπικίνι

Ναι είναι το πρώτο τραγούδι που μας έρχεται στο μυαλό, όταν σκεφτόμαστε μπικίνι. Και εδώ όμως, η δεύτερη τάση του 2019 φέρνει τα αγαπημένα σου μπικίνι , με ένα vintageκαι retroστοιχείο, το οποίο έχει έντονα ρομαντική διάθεση.

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/mavro-top-magio-m-465-600×800.jpg

Τα μπικίνι φέτος, είναι πιο παιχνιδιάρικα και 50s από ποτέ. Είτε μιλάμε για μπουστάκια με βολάν και έξω τους ώμους, είτε πουά μπικίνι, σε πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και ψηλόμεσα με λεπτομέρειες από κορδόνια στα πλαϊνά, το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό μπικίνι, έχει νοσταλγική και εντυπωσιακή διάθεση

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/magio-bikini-M-256-600×800.jpg

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/magio-bikini-M-292-600×800.jpg

Αν τώρα είσαι fan του brazil, θα χαρείς να μάθεις πως είναι για ακόμα μια σεζόν στην μόδα και μάλιστα, κάνουν δυναμική εμφάνιση. Τα μικροσκοπικά και άκρως θηλυκά brazil, είναι το απόλυτο γυναικείο μαγιό, για να αναδείξεις το σώμα σου και να λάμψεις με αυτοπεποίθηση. Επίλεξέ το σε ένα έντονο χρώμα, για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το υπέροχο καλοκαιρινό σου μαύρισμα.Δες περισσότερα brazil μαγιό, εδώ.

https://www.e-string.gr/image/cache/data/Magio/green-brazil-600×800.jpg

Αν τώρα αναρωτιέσαι που θα τα βρεις όλα αυτά, τότε είναι πολύ απλό.
Μπες τώρα στο e-string.gr, δες τη νέα συλλογή μαγιό για το 2019 και ανακάλυψε μια τεράστια ποικιλία από ολόσωμα μαγιό και μπικίνι, που θα αναδείξουν την θηλυκότητά σου και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακή Συνάντηση Τετράθλου 2019
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση μέρους του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων