Αρχική Life Style Το Κατώγι στη Βαυκερή

Το Κατώγι στη Βαυκερή

0
peter-alison

peter-alison

Ή αλλιώς, όταν οι ξένοι αγαπούν τον τόπο μας.

Ο Peter και η Alison Imrie ζούσαν στην Αγγλία όταν αποφάσισαν να αλλάξουν τρόπο ζωής. Ήρθαν στη Λευκάδα, την ερωτεύτηκαν και τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν στην Βαυκερή. Ζουν όμορφα και απλά σε ένα τόπο που δένεσαι μαζί του, όπως μας είπαν με προσήνεια.

«Το Κατώγι» είναι ένα αναπαλαιωμένο σπίτι που ο Peter και η Alison το φροντίζουν και το ομορφαίνουν με τις παρεμβάσεις τους και με σεβασμό στην ιστορία του και το περιβάλλον έχουν δημιουργήσει ένα χώρο που αποπνέει Ελλάδα. Έναν χώρο που επισκέπτονται καθημερινά πολλοί, κυρίως ξένοι τουρίστες, αλλά και Έλληνες, δίνοντας ζωντάνια στο χωριό της Βαυκερής χειμώνα καλοκαίρι. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι το εστιατόριο έχει λάβει αρκετές διακρίσεις όπως το βραβείο της αγγλικής εφημερίδας Telegraph ως το καλύτερο αγγλικό εστιατόριο στην Ελλάδα για το 2010 και ως ένα από τα προτεινόμενα εστιατόρια του κόσμου για το 2011 από την ίδια εφημερίδα.

Αποχωρίζονται «το Κατώγι» μόνον τις Δευτέρες, για να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες του νησιού, να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Σας περιμένουν, εκτός Δευτέρας, από το πρωί έως αργά το βράδυ. Μπορείτε να δροσιστείτε κάτω από τις μουριές και να γευτείτε μοναδικές γεύσεις που φέρουν την υπογραφή τους απολαμβάνοντας την ομορφιά της ορεινής Λευκάδας πνιγμένης στο πράσινο.

Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να δείτε [εδώ]

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΤων οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε *
Επόμενο άρθροΑυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα στην Βασιλική