Αρχική Life Style Λάθος & Σωστό από τον Θέμη Χαλμούκο

Λάθος & Σωστό από τον Θέμη Χαλμούκο

0

FB_IMG_1471958099751Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Χαλμούκος γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το 1993. Μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας απ’ οπού κατάγεται  ο πατέρας του.

Από μικρός ασχολήθηκε με την μουσική έχοντας ως ερέθισμα την αγορά ενός μπαγλαμά από τον λευκαδίτη πάππου του Θεμιστοκλή Δουβίτσα. Οι δικοι του αντιλήφθηκαν τις δεξιότητες του και προχώρησαν στην εγγραφή του στο ωδείο. Εκεί προχώρησε μαθαίνοντας μπουζούκι και κιθάρα.

FB_IMG_1471958103464Στα φοιτητικά του χρονιά άρχισε να εμφανίζεται σε φοιτητικά στέκια της Πάτρας, παράλληλα με τις σπουδές του και να γράφει στίχους και μουσική.

Στα σχήματα όπου εμφανιζόταν άρχισε να τραγουδά κάποιες από τις δικές του και όχι μόνο συνθέσεις, παίρνοντας πολύ  κολακευτικά σχόλια από το κοινό. Έτσι άρχισε να καλλιεργεί και τις φωνητικές του δυνατότητες.

Αποφοίτησε φέτος τον Ιούλιο από το Οικονομικό πανεπιστήμιο Πατρών ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε το πρώτο του δισκογραφικό τραγούδι με τίτλο “Λάθος & Σωστό”, το οποίο έχει ήδη προβληθεί αρκετές φορές στο YouTube ενώ έχει συγκεντρώσει και πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ο Θέμης, αγαπάει πάρα πολύ την Λευκάδα και από μικρός περνάει τα καλοκαίρια στο χωριό του παππού του την Νικιάνα.

Εμείς ευχόμαστε στον Θέμη καλή επιτυχία σε κάθε του προσπάθεια!

Προηγούμενο άρθροΟ ελληνικός καφές αφελληνίζεται
Επόμενο άρθροΜικρή παράταση εγγραφών στον 4ο «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνα Δρόμου