Αρχική Life Style Μεγάλη Κλήρωση – Κερδίστε το CD της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Δημοσθένη...

Μεγάλη Κλήρωση – Κερδίστε το CD της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Δημοσθένη Πολυμέρη

0

Ο Δημοσθένης Πολυμέρης πριν λίγο καιρό παρουσίασε την τρίτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του σε συνεργασία με τη Ζεύξις Music.

Μια παραγωγή με συνθέσεις και ενορχηστρώσεις του Δημοσθένη Πολυμέρη, ένα βαλκανικό ηχόχρωμα της μουσικής του οντότητας, ως συνθέτη και μουσικού.

Το cd περιλαμβάνει εννέα ορχηστρικά κομμάτια σε βαλκανικό ύφος και ένα τραγούδι, απόσταγμα της πολύχρονης εμπειρίας του με την παραδοσιακή και βαλκανική μουσική αλλά και με την επαφή του με σπουδαίους μουσικούς όπως Petar Ralchev και Lubica Pavkovic.

Μπείτε τώρα στην μεγάλη κλήρωση κοινοποιώντας στο Facebook και κάνοντας Like το παρόν άρθρο και πέντε τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν το νέο CD του Λευκαδίτη δεξιοτέχνη καλλιτέχνη.

Η κλήρωση των νικητών θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής 30/6/17 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην σελίδα του My Lefkada στο Facebook [εδώ].

Κάντε Like & Share σε αυτό το post και μπείτε στην κλήρωση για πέντε cd της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Λευκαδίτη δεξιοτέχνη μουσικού, Δημοσθένη Πολυμέρη! Ο χρόνος ξεκινάει από… τώρα!

Δημοσιεύτηκε από My Lefkada στις Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Προηγούμενο άρθροΓιατί να επιλέξετε την Βασιλική για τις διακοπές σας
Επόμενο άρθροΟ δίκαιος αγώνας των εργαζομένων στους ΟΤΑ αξίζει την αλληλεγγύη όλων μας