Αρχική Life Style Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα

Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα

0
newego LARGE t 1101 54294595 type12128

newego LARGE t 1101 54294595 type12128

Θύμα ληστείας η καλλονή.

Θύμα δολοφονίας από επίδοξους ληστές έπεσε η πρώην Μις Βενεζουέλα, Mόνικα Σπίερ, μαζί με τον σύζυγό της, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέγιο της χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής.

Οπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 29χρονη καλλονή που ήταν μοντέλο και ηθοποιός σε σαπουνόπερες, ταξίδευε με τον Ιρλανδό σύζυγό της και τη μικρή κόρη τους σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις δύο πόλεις, όταν το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο εκείνο τους επιτέθηκαν ένοπλοι δράστες που άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την ίδια και τον 39χρονο σύζυγό της, Τόμας Χένρι Μπέρι, αλλά και τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη κόρη τους, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ερευνα διεξάγει η αστυνομία της Βενεζουέλας, που πιστεύει ότι επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας με απροσδόκητη κατάληξη.

newego LARGE t 1101 54294596 type12128

Η οικογένεια της Μόνικα Σπίερ βρισκόταν σε διακοπές στην περιοχή του Πουέρτο Καμπέλο και επέστρεφαν στη Βαλέντσια. Η 29χρονη διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου επρόκειτο να επιστρέψει εντός της εβδομάδας.

Η Μόνικα Σπίερ αναδείχθηκε Μις Βενεζουέλα το 2004 και συμμετείχε στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιο του 2005, εκπροσωπώντας την χώρα της. Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και έπαιζε σε σαπουνόπερες και άλλες τηλεοπτικές σειρές που απευθύνονται στο κοινό των λατινοαμερικανών στις ΗΠΑ.

Συνάδελφοι της στον χώρο του θεάματος δήλωσαν συντετριμμένοι. «Είμαι τόσο λυπημένος για τη Βενεζουέλα μου, τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Μόνικας Σπίερ. Οργή και αδυναμία (να αντιδράσω) είναι τα συναισθήματα που νιώθω τώρα» έγραψε ο τραγουδιστής της σάλσα Όσκαρ δε Λεόν στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Το επίσημο ποσοστό ανθρωποκτονιών στη Βενεζουέλα, στα τέλη του 2013 ήταν 39 ανά 100.000 κατοίκους, αλλά μη κυβερνητικές οργανώσεις ανεβάζουν το ποσοστό αυτό σχεδόν στο διπλάσιο κάνοντας λόγο για 24.000 θανάτους.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο έχει διακηρύξει ότι πρωταρχική προτεραιότητά του είναι η πάταξη των βίαιων εγκλημάτων και οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι το θέμα αυτό αποτελεί μια βασική ανησυχία των πολιτών.

Η αντιπολίτευση ωστόσο ισχυρίζεται ότι τα σχέδια της κυβέρνησης κατά της εγκληματικότητας δεν θα φέρουν καρπούς διότι δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στη ρίζα τους, επικαλούμενη τα φαινόμενα ατιμωρησίας των εγκληματιών, τη διαφθορά των δικαστικών αρχών και τη συνέργεια επίορκων αστυνομικών σε ένα μέρος των εγκλημάτων που διαπράττονται.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΝεκρές δύο φοιτήτριες από την Αιτωλοακαρνανία
Επόμενο άρθροΓ. Καλούδης: Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τα αθηναϊκά κόμματα