Αρχική Life Style Νέα μηχανήματα αισθητικής στο ινστιτούτο ομορφιάς της Ελευθερίας Κολυβά

Νέα μηχανήματα αισθητικής στο ινστιτούτο ομορφιάς της Ελευθερίας Κολυβά

0

parousiasi_mixanimaton28

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δύο νέων μηχανημάτων αισθητικής.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 η παρουσίαση των δύο νέων μηχανημάτων αισθητικής που πλέον διαθέτει σε αποκλειστικότητα το Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής Ελευθερίας Κολυβά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που εισάγει τα συγκεκριμένα μηχανήματα στην Ελλάδα, κ. Χρήστος Λαδόπουλος ενημέρωσε τις κυρίες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αναλύοντας σε βάθος τις δυνατότητες τους, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του έγιναν.

Αμέσως μετά το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου μας, πραγματοποίησε θεραπείες στις κυρίες που βρέθηκαν στο ινστιτούτο μας,  χρησιμοποιώντας τα δύο αυτά εξελιγμένα μηχανήματα, αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια.

Το Skin Remodeling System πρόκειται για μια συσκευή τελευταίες τεχνολογίας η οποία συνδυάζει πέντε κορυφαίες τεχνολογίες αντιγήρανσης, ενσωματωμένες σε μια κεφαλή εφαρμογής, χρησιμοποιώντας Υψηλής τάσης παλμικά ρεύματα (HVPC), Υπέρηχους, Μικρορεύματα, Ιοντοφόρεση και Μεσοθεραπεία.

Το Παλμικό Μηχάνημα Αποτρίχωσης αποτελεί τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο αποτρίχωσης! Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των καλλυντικών μηχανημάτων «Dermeo» για μια ακόμα φορά καινοτομεί με το νέο παλμικό μηχάνημα φωτός, το οποίο αποτελεί χρησιμοποιεί την δύναμη του φωτός επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα στον τομέα της αποτρίχωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής Ελευθερίας Κολυβά

Προηγούμενο άρθροΝεανικό δέρμα για πάντα!
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας για το 2015