Αρχική Life Style Νέο σεμινάριο στο Χειρο_ποιείν

Νέο σεμινάριο στο Χειρο_ποιείν

xeiropoiein5

Δίνουμε σε ξύλινη επιφάνεια μαρμάρινη όψη..στο χρώμα της επιλογής μας!

Την ερχόμενη εβδομάδα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί κάποιο σεμινάριο στο εργαστήριό μας, λόγω της Εθνικής επετείου..

Η επόμενή μας συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Νοεμβρίου.. Θα υποδεχτούμε τον καινούριο μήνα με ένα εντελώς καινούριο σεμινάριο..

Οι συμμετέχοντες θα δώσουν στην ξύλινη επιφάνειά τους μαρμάρινη όψη..στο χρώμα της επιλογής τους!

Εκτός από αυτό το μοναδικό εφέ θα μάθουμε να δουλεύουμε με φανταστικές χρωματιστές πάστες, μαργαριταρένιες σταγόνες, χαρτοπετσέτες, ριζόχαρτα και πολλά άλλα!

Σε μία ακόμα τρίωρη δημιουργική συνάντηση, οι μαθητές μας θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να δημιουργήσουν το δικό τους έργο, από την αρχή μέχρι το τέλος πάνω σε ένα εντυπωσιακό, ξύλινο, στρογγυλό καθρέπτη!

xeiropoiein2

Μην ξεχνάτε τις μεγάλες μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους μαθητές μας και αυστηρά ΜΟΝΟ για την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων..

Όσοι συμμετέχοντες θέλουν να επαναλάβουν την κατασκευή και μόνοι τους στον δικό τους χώρο, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα υλικά που χρησιμοποίησαν στο μάθημα με έκπτωση 10%!

ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, και κερδίστε και οι δύο 10% έκπτωση στο κόστος του σεμινάριου.. Έτσι, από εδώ και στο εξής κάθε πελάτης που έχει συμμετάσχει έστω και μία φορά σε εργαστήριο μας, μπορεί να φέρνει έναν φίλο του ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε κάποιο σεμινάριο. Αρκεί η αναφορά των ονομάτων κατά την δήλωση συμμετοχής και κερδίζουν και οι 2 αυτόματα 10% έκπτωση στο μάθημα.

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 17 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

xeiropoiein4

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι, το κατάστημα, τα προιόντα και τα σεμινάριά μας μπορείτε να βρείτε εδώ.. xeiropoiein-deco.gr