Αρχική Life Style Αθηνά Ωνάση: Πούλησε το Σκορπιό κι αγόρασε…στάβλο

Αθηνά Ωνάση: Πούλησε το Σκορπιό κι αγόρασε…στάβλο

0
59960

59960

Πως επένδυσε η Αθηνά Ωνάση τα λεφτά που πήρε από την πώληση του ξακουστού ελληνικού νησιού.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο “Σκορπιός”, το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, πωλήθηκε στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μιας και η εγγονή του Έλληνα κροίσου προτιμούσε να έχει την περιουσία της σε… μετρητά.

Η Αθηνά Ωνάση, μιας και της… περισσεύει το ρευστό, αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα από την πώληση του θρυλικού νησιού, επενδύοντας σε… άλογα και στάβλους, γράφει το newsit.gr!

Η αγάπη της για την ιππασία είναι γνωστή και έτσι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- η “χρυσή” κληρονόμος αγόρασε έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον, στις ΗΠΑ, όπου σκοπεύει να εκπαιδεύει τα άλογά της, το χειμώνα.

Μάλιστα, έδινε όσα όσα για την αγορά του εν λόγω στάβλου, αν λάβει κανείς υπόψη του, πρώτον ότι αν και η αντικειμενική του αξία κυμαίνεται γύρω στα 3,8 εκατ. ευρώ, η Αθηνά Ωνάση κατέβαλε το ποσό των 12 εκατ. δολαρίων για να περάσει στα χέρια της και δεύτερον το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος στάβλος δεν διατίθετο προς πώληση, μέχρις ότου εκδήλωσε ενδιαφέρον η εγγονή του Έλληνα κροίσου.

“Ο Μαρκ απλώς έχτισε ένα νέο στάβλο, που κόστισε γύρω στα δύο εκατ. δολάρια, ενώ η συνολική του επένδυση δεν ξεπέρασε τα έξι εκατ. δολάρια. Οπότε, είναι φυσιολογικό, όταν έρχεται κάποιος και του προσφέρει το διπλάσιο ποσό να μην μπορεί να αρνηθεί την πρόταση…”, δηλώνει πηγή προσκείμενη στον πρώην, πλέον, ιδιοκτήτη του στάβλου.

Πηγή: eirinika.gr

Προηγούμενο άρθρο16 λόγοι που οι Ελληνες είναι καλύτεροι
Επόμενο άρθροΔημόσια Εκπαίδευση και MKO