Αρχική Life Style Pericles Kondylatos! Όταν το στιλ σου συμπληρώνουν έργα τέχνης… Κοσμήματα για τολμηρές...

Pericles Kondylatos! Όταν το στιλ σου συμπληρώνουν έργα τέχνης… Κοσμήματα για τολμηρές περσόνες!

perycles


Pericles Kondylatos

 

Χριστίνα Κατσαούνη


Pericles Kondylatos! Το όνομα που ακούγεται τον τελευταίο καιρό από τα στόματα εκείνων που γνωρίζουν και δουλεύουν στο χώρο της μόδας. Ή η απάντηση στην ερώτηση… «Τι ήταν το κολιέ που φόραγε η Τάμτα;» 

Ένας άνθρωπος μόλις δει παιχνίδια θα παίξει. Ή θα αδιαφορήσει. Εξαρτάται από τη διάθεσή του. Κι αν δει κόκκαλα, θα τρομάξει, θα ανησυχήσει. Ή θα αδιαφορήσει. Σίγουρα όμως δεν θα φτιάξει κοσμήματα. Κι αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός ανθρώπου κι ενός καλλιτέχνη. Ο τελευταίος ξεπερνά τα αυτονόητα, προσπερνά τα αναμενόμενα και αγγίζει το διαφορετικό. Αυτό που θα γαργαλήσει το μυαλό σου, αυτό που θα πάει και τη δική σου σκέψη λίγο παραπέρα. Κι αυτό λέγεται τέχνη. Κι όταν ζευγαρώνει με τη μόδα… λέγεται κόσμημα ενός ασυμβίβαστου δημιουργού. 

Ο Pericles είναι ένας νέος πολύ  ενδιαφέρον τύπος που αυτήν την περίοδο ασχολείται με την δημιουργία κοσμήματος. Ο ίδιος δηλώνει καλλιτέχνης αφού αγαπάει οτιδήποτε τον κάνει και του δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. 

Και τί περισσότερο μπορεί να θέλεις να ακούσεις για να αποφασίσεις να πας να τον συναντήσεις και να δεις τη δουλειά του από κοντά; Το ραντεβού κλείστηκε και ο Pericles με υποδέχτηκε μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες του που πρέπει να μην χάσεις την ευκαιρία να δεις… 

 

Πηγή: http://www.tlife.gr

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε στο Tlife [εδώ]