Αρχική Life Style Πως θα βρείτε το σωστό ανδρικό μαγιό για φέτος;

Πως θα βρείτε το σωστό ανδρικό μαγιό για φέτος;

0

Θέλετε να έχετε αμίμητο στυλ ακόμα και στην παραλία; To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό μαγιό. Είτε το σωματότυπό σας είναι full γράμμωση είτε έχει 2-3 παραπάνω κιλά, τα ανδρικά μαγιό 3GUYS σας λύνουν τα χέρια, προσφέροντάς σας την άνεση που χρειάζεστε.

Αποφύγετε το συνηθέστερο λάθος που κάνουν οι άντρες: να επιλέγουν μαγιό με βάση την μόδα και ανακαλύψτε μία ποικιλία που θα σας φανερώσει την σωστή επιλογή.

Για εσάς που θέλετε να εξαφανίσετε τα πιασιματάκια στα πλαϊνά, προτιμήστε να αγοράσετε ένα μαγιό, χωρίς κορδόνι αυξομείωσης στην μέση. Για καλύτερη εφαρμογή, προτιμήστε στο μπροστινό μέρος να έχει κουμπί αντί για σχοινί. Το μαγιό RICHARD διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Αν το σώμα σας μοιάζει σε αυτό του Brad Pitt, μην φοβηθείτε να επιλέξετε έντονα χρώματα! Έτσι κι αλλιώς μοναδικός σκοπός είναι να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Τα ανδρικά μαγιό με πολλές εσωτερικές ραφές είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή.

Αν το ύψος είναι το δυνατό σημείο σας εκμεταλλευτείτε το με ένα μαγιό που φτάνει ως το γόνατο. Θα σας κάνει να φαίνεστε ισορροπημένοι και αρμονικοί με το σώμα σας. Αν παρά το ύψος σας έχετε αδύνατα πόδια αλλά επιπλέον κιλά στο πάνω μέρος του σώματος, επιλέξτε ένα μαγιό κοντό σορτς. Εξάλλου οι γυναίκες προσέχουν ιδιαιτέρως τα πόδια παρά τους κοιλιακούς.

Αν το ύψος δεν είναι το ατού σας, η σωστή επιλογή είναι το κοντό σορτς, σε χρώμα ανοιχτό (κατά προτίμηση άσπρο) για να υπάρχει η ψευδαίσθηση του ύψους. Το BORDOUR είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Βρείτε κι άλλα σχέδια μέσα από την ολοκαίνουργια collection μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3guys.gr.

Προηγούμενο άρθροThe Coffee Wizard : Ο μάγος του καφέ στην Λευκάδα!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας