Αρχική Life Style Upartment – Η έδρα της γυναικείας μόδας στην Λευκάδα

Upartment – Η έδρα της γυναικείας μόδας στην Λευκάδα

0

untitled-2-copy

Εδώ και λίγους μήνες στην κεντρική αγορά της Λευκάδας, στον αριθμό 151, οι αδερφές Δήμητρα και Ιωάννα Αραβανή, έχουν δημιουργήσει έναν πανέμορφο χώρο στον οποίο οι Λευκαδίτισσες μπορούν να βρουν επώνυμα μοντέρνα ρούχα και κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας για κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας!

Η αγάπη και το πάθος των δυο αδερφών για την μόδα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, επέστρεψαν στην Λευκάδα και δημιούργησαν το “Upartment”.

img_8755

Εκεί καθημερινά εξυπηρετούν με χαμόγελο τις πελάτισσες τους οι οποίες βρήκαν στο “Upartment” την έδρα της μόδας στην Λευκάδα!

Η Δήμητρα και η Ιωάννα όμως δεν έμειναν μόνο στην φυσική παρουσία του καταστήματος τους, αλλά προχώρησαν στην δημιουργία ενός καλαίσθητου ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο καθημερινά ανανεώνουν με ξεχωριστά μοδάτα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μάλιστα διαθέτουν σε χαμηλότερες τιμές!

Επισκεφθείτε και εσείς το e-shop του “Upartment” στην διεύθυνση http://upartmentstore.gr/ και με μερικά κλικ επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

img_8814

img_8934 img_8741 dsc_0316-800x670 img_8796 img_8886

 

Προηγούμενο άρθροΜακα (lepidium meyenii)
Επόμενο άρθροΕπιμελητηριακά Νέα Λευκάδας