Αρχική Life Style Σεμινάρια decoupage από το Χειρο_ποιείν

Σεμινάρια decoupage από το Χειρο_ποιείν

0
nn

nn

Πρόγραμμα σεμιναρίων decoupage Μαΐου:

Τετάρτη 15/5 : Μεικτή τεχνική σε καμβά
Τετάρτη 22/5 : Κρακελέ 2 συστατικών σε επιφάνεια κοπής
Δευτέρα 27/5 : Παιδικό σεμινάριο,decoupage σε κασετίνα
Τετάρτη 29/5 : Μπουκάλι με ανάγλυφη – τρισδιάστατη decoupage

Μεικτη τεχνική σε καμβά : Θα μάθουμε να επεξέργαζομαστε την επιφάνειά μας και να χειριζόμαστε χρώματα, σπάτουλες, πάστες και 3d balls!
Κόστος συμμετοχής : 22 ? (17:30-20:30)

Κρακελέ 2 συστατικών σε επιφάνεια κοπής : Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε κρακελέ 2 συστατικών, επιλέγοντας ανάμεσα σε μικρά και μεγάλα σπασίματα, και να το συνδυάζουμε με τις κατάλληλες εικόνες και χρώματα.
Κόστος συμμετοχής : 19 ? (17:30-20:30)

Παιδικό σεμινάριο,decoupage σε κασετίνα : Με πολύ απλά βήματα ο κάθε μικρός καλλιτέχνης θα δημιουργήσει την δική του ξεχωριστή ξύλινη κασετίνα χρησιμοποιώντας χρώματα, χαρτοπετσέτες και δαχτυλοπατίνες!
Κόστος συμμετοχής : 14 ? (18:00-20:00)

Μπουκάλι με ανάγλυφη – τρισδιάστατη decoupage : Θα μάθουμε να φτάνουμε σε ένα εντυπωσιακό και ζωντανό 3d (ανάγλυφο) αποτέλεσμα, δουλεύοντας πάνω στο δικό μας γυάλυνο μπουκάλι! Στο τέλος θα έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κηροπήγιο ή ανθοδοχείο!
Κόστος συμμετοχής : 17 ? (17:30-20:30)

Σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και οι συμμετέχοντες φεύγουν με την δική τους δημιουργία!!!
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε σεμιναρίου, καθώς και για τις εικόνες των έργων μας επισκεφτείτε το blog μας, xeiropoieinlefkas.blogspot.gr, ή την σελίδα μας στο facebook, https://www.facebook.com/Xeiropoieinlefkas .

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποίηση Αναπτυξιακής Ημερίδας από την ΠΙΝ
Επόμενο άρθροΟι Doors και οι Rolling Stones στην Πρέβεζα!!!