Αρχική Life Style Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/July/zaira.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/10/zaira.jpg

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Ζαΐρα.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στα οικονομικά σας. Ζητήστε την βοήθεια από ανθρώπους που έχουν κάποια πείρα. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ευαίσθητοι και την Κυριακή προσοχή σε ατυχήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Όλη την εβδομάδα θα έχετε πολύ φαντασία και έμπνευση. Συμμετέχετε στα κοινά και αυτό σας αρέσει. Το σαββατοκύριακο προσέχετε μην υπερβάλετε στα οικονομικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας το ηθικό σας είναι ανεβασμένο. Η καριέρα σας πάει πολύ καλά και κάνετε συμφωνίες που είναι υπέρ σας. Το σαββατοκύριακο προσοχή σε ατυχήματα και κρυολογήματα. Πιθανόν να συγκρουστείτε και να προκύψει χωρισμός.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να εκνευριστείτε και να υπερβάλετε. Προσοχή στην υγεία σας.
ΛΕΩΝ
Με την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο η ένταση δεν θα λείπει. Προσοχή σε ατυχήματα και μην τσακώνεστε με τους φίλους σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στη σχέση σας , τα συναισθήματα σας είναι έντονα ενώ σκέφτεστε και το γάμο. Το σαββατοκύριακο στο σπίτι θα επικρατεί ένταση.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Στα μέσα της εβδομάδας κάποιες δυσκολίες θα έχετε με τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας,προσοχή σε ατυχήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στο σπίτι σας ενώ οι προκλήσεις στα προσωπικά σας δεν θα λείπουν. Συζητήσεις που θα κάνετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα σας βοηθήσουν. Το σαββατοκύριακο προσοχή στα έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα ασχολείστε και με το σπίτι και με τα προσωπικά σας. Το παρασκήνιο δεν θα λείπει. Το σαββατοκύριακο πιθανόν να προκύψει χωρισμός.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με έμπνευση και φαντασία. Στα μέσα της εβδομάδας πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει το σπίτι σας, προσοχή στην υγεία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι προσδοκίες σας για κάτι καλύτερο στα οικονομικά σας θα καθυστερήσουν για λίγο. Στα μέσα της εβδομάδας η δουλειά σας είναι απαιτητική. Το σαββατοκύριακο ο εκνευρισμός δεν θα λείπει.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας είστε δημιουργικοί. Την Τρίτη και την Τετάρτη με την Σελήνη στο ζώδιο σας είστε γοητευτικοί. Το σαββατοκύριακο πολλές οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Προηγούμενο άρθροΘεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων : Νέος κύκλος μαθημάτων
Επόμενο άρθροΟΑΚΑ: Ένας ανεκμετάλλευτος τουριστικός παράδεισος