ελταΤο Σάββατο 6 Αυγούστου έγιναν τα εγκαίνια του νέου γραφείου των ΕΛ.ΤΑ. στη Βασιλική, που πλέον βρίσκεται αριστερά στη κεντρική διασταύρωση της Βασιλικής, στο δρόμο προς το Πόντι.

Ως γνωστόν ο σεισμός της 17ης Νοεμβρίου είχε καταστήσει το κτήριο που στέγαζε το παλιό γραφείο ακατάλληλο και μέχρι τώρα τα ΕΛ.ΤΑ. εξυπηρετούσαν τον κόσμο προσωρινά από κινητή μονάδα, που βρισκόταν έξω από το παλιό Δημαρχείο Απολλωνίων.

Την κορδέλα στο καινούριο γραφείο, έκοψε η Πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ Ευφροσύνη Σταυράκη παρουσία του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, του Δημάρχου Κώστα Δρακονταειδή, του περιφερειακού διευθυντή ΕΛΤΑ Δ. Ελλάδας Χρήστου Βέρτη καθώς και μικρού πλήθους κόσμου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας-Ιθάκης κκ Θεόφιλος.

Η κάμερα του Άγγελου του Νότου βρέθηκε εκεί για να καταγράψει το γεγονός και τις δηλώσεις των επισήμων για λογαριασμό του My Lefkada.

Η πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ έδωσε μια μίνι συνέντευξη στον ρεπόρτερ μας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια του ΕΛΤΑ για είσοδο στην αγορά ενέργειας. Επίσης, ενημέρωσε για την σχέση ΕΛΤΑ-EUROBANK και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Περισσότερα, στο βίντεο.

Προηγούμενο άρθροΑντίλαλοι απ΄τους Σκάρους No. 25
Επόμενο άρθροΣα βγεις στο πηγαιμό για τη Λευκάδα…