Αρχική Top Stories Ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης και ο Δήμαρχος Λευκάδας στο My Lefkada

Ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης και ο Δήμαρχος Λευκάδας στο My Lefkada [video]

0

xaritsis - drakontaeidisΟ υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης είναι εκ των βασικών ομιλητών στη διημερίδα που διοργανώνει ο δήμος Λευκάδας την Παρασκευή και το Σάββατο 5-6 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο με θέμα: «Ο Πολιτισμός ως μοχλός Ανάπτυξης. Οι δυνατότητες της Λευκάδας και η πρόκληση του Αρχαίου Θεάτρου».

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης του στο νησί μας, ο υφυπουργός είχε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση με τις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία στις πληγείσες από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου περιοχές της Νοτίου Λευκάδας και πιο συγκεκριμένα στην Παραλία Γιαλού, στο τουριστικό αγκυροβόλιο Βασιλικής και στο Νυδρί.

Στην περιοδεία τον συνόδευσαν ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας Θεόδωρος Χαλκιάς,  και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κατηφόρης και Αθανάσιος Περδικάρης.

Η κάμερα του Άγγελου του Νότου τους συνάντησε στο εργοτάξιο των έργων του τουριστικού αγκυροβολίου στη Βασιλική και κατέγραψε τις δηλώσεις του υφυπουργού και του Δημάρχου, οι οποίοι απάντησαν και στις ερωτήσεις που τους έθεσε ο συνεργάτης μας, ρεπόρτερ Γιώργος Πολίτης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, έχει η τοποθέτηση του Δημάρχου για τον δρόμο προς την παραλία του Γιαλού. Δείτε το βίντεο.

Προηγούμενο άρθροΠροφεστιβαλική εκδήλωση των Οργανώσεων Λευκάδας της ΚΝΕ στην Καρυά
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διημερίδα με τίτλο «Ο Πολιτισμός ως μοχλός Ανάπτυξης»