Αρχική Μόνιμες Στήλες Άγγελος του Νότου Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των καρναβαλιστών

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των καρναβαλιστών

0

Στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου στο παλιό Δημαρχείο της Λευκάδας, συναντήθηκαν οι φετινοί καρναβαλιστές με τους αρμόδιους για την διεξαγωγή του Καρναβαλιού 2017 από πλευράς Δήμου.

Στην συνάντηση ανακοινώθηκαν οι όροι συμμετοχής και κλήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο να δηλώσουν την συμμετοχή τους στις γνωστές κατηγορίες (άρματα, πεζοί).

Η γεμάτη αίθουσα έδωσε σαφή σημάδια πως και φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα από πλευράς ανταγωνισμού. Οι καρναβαλιστές συζήτησαν με την επιτροπή διάφορα διευκρινιστικά και έμαθαν πως τους φετινούς νικητές περιμένει ένα ταξίδι στη Γαλλία όπου θα παρουσιάσουν σε διεθνή συνάντηση το θέμα τους και την προσέγγιση τους!

Το παρών έδωσε και μάλιστα σε …απαρτία, η βασική παρέα της ομάδας των περσινών νικητών της Ράβδου από τον Σύβρο, οι ενέργειες των οποίων μέχρι τώρα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου ως προς τις προθέσεις τους.

Η στήλη δεσμεύεται να παρακολουθήσει από κοντά τα φετινά καρναβαλικά δρώμενα και να σας κρατά ενήμερους με τακτικές ανταποκρίσεις, τουλάχιστον από τα Νότια.

Προηγούμενο άρθροΦεντερίκο Φελίνι
Επόμενο άρθροΟ Ρόλος του Νεφρολόγου