Αρχική Μόνιμες Στήλες Μόδα: Τα 5 βασικά κομμάτια για το φετινό φθινόπωρο

Μόδα: Τα 5 βασικά κομμάτια για το φετινό φθινόπωρο

0

Chiara-Ferragni-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Blog_MG_1819

Ποια είναι τα κομμάτια που θα φορεθούν περισσότερο τη νέα σεζόν;

Διανύουμε πια τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και σιγά σιγά αρχίζουμε να κάνουμε λίστες, σβήνοντας και γράφοντας τι θέλουμε να αγοράσουμε τη νέα σεζόν. Τι μας λείπει, τι είναι στη μόδα και ποια είναι τα κομμάτια που θα γίνουν key-items του φθινοπωρινού μας στυλ;

Η δερμάτινη καπαρντίνα

streetstyle-maryna-linchuk

Οι σχεδιαστές προτείνουν να αντικαταστήσουμε φέτος το κλασικό μας δερμάτινο τζάκετ με ένα leather trench coat. Γιατί όχι; Δείχνει πολύ chic και είναι ένα κομμάτι-επένδυση.

Statement γούνα

791cd6e43595a79ee182eeee48984fd4

Μπορεί να σου ακούγεται εκκεντρικό, όμως θα δεις πως από τα τέλη Οκτωβρίου οι δρόμοι της Αθήνας και οι βιτρίνες των καταστημάτων θα γεμίσουν με πολύχρωμες γούνες. Γιατί να αγοράσεις ένα τέτοιο item; Γιατί ένα ξεχωριστό πανωφόρι μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στο καθημερινό σου στυλ!

Βελούδινα παπούτσια

main.original.640x0c

Ankle boots, ή πλατφόρμες, τα παπούτσια από βελούδο έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Ένα τέτοιο ζευγάρι σε σκούρο χρώμα, όπως μαύρο, ή μπορντό, είναι μια αγορά που σίγουρα δε θα μετανιώσεις.

Pinstripe σακάκι (ή κοστούμι)

70ded8f1dfd90628a85d84b1a5e4dac3

Το πιο ευκολοφόρετο trend απ΄όλα. Ένα σακάκι σε χαλαρή γραμμή, ή ένα deux pieces ριγέ κοστούμι, είναι κομμάτια που θα φορέσεις όλη τη σεζόν στο γραφείο, αλλά και τη βραδινή έξοδο.

Ιδιαίτερο choker

chokers-street-style-11

Το κομμάτι που θα δούμε ΠΑΝΤΟΥ φέτος το χειμώνα. Πριν από μερικές σεζόν τα statement κοσμήματα είχαν την τιμητική τους και φέτος θα φορέσουμε εντυπωσιακά chokers, που θα αναβαθμίσουν ακόμη και τα πιο απλά, πρωινά, ή βραδινά μας σύνολα.

Πηγή: queen.gr

Προηγούμενο άρθροΔιαρροή γκαζιού από βυτιοφόρο στην Βασιλική
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Νίκης Λευκάδας