Αρχική Μόνιμες Στήλες My Lefkada Chef 3 χρόνια εκπομπές My Lefkada Chef

3 χρόνια εκπομπές My Lefkada Chef

0
mylefkada-chef-afisa2

mylefkada-chef-afisa2

Την Κυριακή 11 Μαΐου στις 11:30 το πρωί στο λιμάνι της Νικιάνας!

Τρία χρόνια επιτυχημένων εκπομπών συμπληρώνει, η μοναδική λευκαδίτικη εκπομπή μαγειρικής “My Lefkada Chef” αυτή την Κυριακή. Περισσότερα από 70 βίντεο με λευκαδίτικες συνταγές, φτιαγμένες με τον πατροπαράδοτο τρόπο και πολύ μεράκι, έχουν προβληθεί χιλιάδες φορές στο ίντερνετ αλλά και στο κανάλι της Ζακύνθου “Ionian Channel” αυτό το διάστημα.

Εξίσου μεγάλη είναι και η επιτυχία της ομάδας της εκπομπής στο Facebook, στην οποία μέλη από όλο τον κόσμο ενημερώνονται και συζητούν για τα λευκαδίτικα προϊόντα και τις παραδοσιακές εκπομπές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποια από τα επεισόδια της εκπομπής έχουν προβληθεί σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, σε ιστοσελίδες ελληνικές και μη αλλά και έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των σεμιναρίων για την επτανησιακή διατροφή που διοργάνωσε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η Όλγα και η Θεοδώρα Μανωλίτση μαζί με τους φίλους της εκπομπής, σας περιμένουν να γιορτάσετε μαζί τους την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, την Κυριακή 11 Μαΐου στις 11:30 το πρωί στο λιμάνι της Νικιάνας, με παραδοσιακές λευκαδίτικες γεύσεις, χορό και πολλές εκπλήξεις!

Προηγούμενο άρθροΟκτώ γαλάζιες σημαίες φέτος στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας στα γραφεία του Επιμελητηρίου