Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Αδιάβροχο Μακιγιάζ

Αδιάβροχο Μακιγιάζ

0
makigiaz

makigiaz

Το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι πραγματικά ένα εύρημα!

Οι κοσμετολόγοι μαζί με κορυφαίους μακιγιέρ, ανταλλάσοντας συνεχώς ιδέες, δημιουργούν νέα προιόντα και ανακαλύπτουν εμπνευσμένες τεχνικές εφαρμογής που λύνουν τα χέρια των γυναικών. Έτσι έχουν όλες οι γυναίκες  την δυνατότητα να εμφανίζονται με ένα πρόσωπο σωστά μακιγιαρισμένο στην εργασία, την αγορά, τις βραδινές εξόδους, τις εκδρομές, τη θάλασσα, παντού.

Ο ιδρώτας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, τα δάκρυα, το κολύμπι, καταστρέφουν ένα μακιγιάζ όπου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα προιόντα για αυτές τις συνθήκες. Είναι άσχημη η εικόνα μιας γυναίκας με τις μουντζούρες στο πρόσωπο όπου έχουν τρέξει η μάσκαρα, το eyeliner και έχουν διαλυθεί οι σκιές και η βάση.

Το αδιάβροχο, λοιπόν, μακιγιάζ ξεπερνά αυτά τα εμπόδια παραμένοντας αναλλοίωτο για πολλές ώρες, χωρίς τον κίνδυνο να εκθέσει αυτήν που το φοράει. Για την σταθερότητα και την αντοχή του το εμπιστεύονται πολλές νύφες για τον λόγο ότι διατηρείται ανέπαφο κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής και του γλεντιού που ακολουθεί μέχρι πρωίας.

Το προτιμούν επίσης αρκετές μοντέρνες γυναίκες κάθε ηλικίας κυρίως τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, για τη δουλειά τους, την παραλία και τις βραδινές εξόδους τους .

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα στο αδιαβροχό μακιγιάζ είναι να πετύχουμε μία επιδερμίδα που να φαίνεται κυρίως διάφανη, μεταξένια και λαμπερή. Ένα στρώμα βαρύ επάνω από το πρόσωπο, που δίνει την εντύπωση της μάσκας, είναι αντιαισθητικό.

Κάτι επίσης  που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το απόλυτα αδιάβροχο μακιγιάζ δεν είναι για καθημερινή χρήση γιατί περιέχει ελάχιστα λιπαρά  συστατικά ακριβώς για να επιτυγχάνετε σταθερότητα. Όμως στεγνώνουν το δέρμα, κυρίως το ξηρό. Γι’αυτόν τον λόγο έχουμε τη λύση του ελαφρύτερου αδιάβροχου μακιγιάζ.

*Συμβουλές από το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που επιμελήθηκε η κα Γκικοπούλη Σοφία, υπεύθυνη του τμήματος αισθητικής του κέντρου. Στο χώρο μας μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή να προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Προηγούμενο άρθροKids Athletics στην Λευκάδα από το Φίλανδρο
Επόμενο άρθροΟ Ευκλέας στην Χαλκιδική