Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Επιλέξτε το σωστό αποσμητικό

Επιλέξτε το σωστό αποσμητικό

0
aposmitika

aposmitika

Ελέγξτε το προσωπικό σας μικροπεριβάλλον φυσικά!

Σε μια κοινωνία παθιασμένη με την καθαριότητα, ο ιδρώτας είναι κάτι που όλοι αποφεύγουν να σκέφτονται. Εκατοντάδες προϊόντων, που περιέχουν τον παράγοντα Aluminum Chlorohydrate που σταματά τον ιδρώτα, επιβραδύνουν τεχνητά αυτή τη φυσική διαδικασία με το να φράζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες παρεμποδίζοντας μια ζωτική λειτουργία του σώματος. Βλέπετε, ο ιδρώτας δε βοηθάει μόνο στην ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, αλλά επιπλέον είναι ένας τρόπος αποβολής των τοξινών.

Έτσι, προκαλώντας την μη εφίδρωση, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι λύθηκε το πρόβλημα – αλλά με τι κόστος; Με το πέρασμα των χρόνων, οι παρενέργειες των αποσμητικών που εμποδίζουν την παραγωγή του ιδρώτα, έχουν γίνει κάπως περισσότερο κατανοητά – ωστόσο υπάρχει δρόμος μπροστά μας. Τη στιγμή που οι επιστήμονες ψάχνουν για μια ξεκάθαρη απάντηση, εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο αλλάζουν και προτιμούν τα φυσικά αποσμητικά.

Σε αντίθεση με ένα αντιιδρωτικό προϊόν που φράζει τους ιδρωτοποιούς αδένες, ένα αποσμητικό δεν μεταβάλλει την λειτουργία του σώματος, αντίθετα ελέγχει τα βακτήρια και τις οσμές που σχετίζονται με τον ιδρώτα. Καθώς γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή τα αποσμητικά που έχουν φυτική βάση, προχωρούν ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά καθώς δεν περιέχουν αρώματα από συνθετικά συστατικά αλλά φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια και βακτηριοκτόνα.

Προτιμάτε καλύτερα αποσμητικά με βάση τα φυτικά συστατικά όπως Κορίανδρο, Μαϊντανό, Γαρύφαλλο και Ύσσωπο που εξουδετερώνουν τις οσμές ενώ τα βακτηριοκτόνα προλαμβάνουν τα μικρόβια που τις προκαλούν.

Πρέπει να προσέχετε ώστε το αποσμητικό σας να μην περιέχει Aluminum Chlorohydrate, ούτε ξηραντικές αλκοόλες ή ερεθιστικά τεχνητά αρώματα. Να προτιμάτε αποσμητικά με διάφανη φόρμουλα έτσι ώστε να γλυστρούν απαλά και να απορροφώνται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν λεκέδες και λευκά υπολείμματα στα ρούχα σας.

Συμβουλές από το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που επιμελήθηκε η κα Γκικοπούλη Σοφία, υπεύθυνη του τμήματος αισθητικής του κέντρου. Στο χώρο μας μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή να προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Προηγούμενο άρθροΒραδιά latin στο Remezzo
Επόμενο άρθροΠροσοχή: Νέος ιός στο Facebook