Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Μοναδικές προσφορές ομορφιάς από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure!

Μοναδικές προσφορές ομορφιάς από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure!

0

kallyntika

Δειλά δειλά ο καιρός ανοίγει, η μέρα μεγαλώνει και ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του περισσότερες ώρες μέσα στην μέρα, φέρνοντας μία χαρούμενη διάθεση που  ξεχειλίζει με τον ερχομό της Άνοιξης. Η όρεξη για ανανέωση είναι περισσότερο από ποτέ παρούσα και ξεκινάει από….το δέρμα!

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η επιδερμίδα σας να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του καλοκαιριού που καταφθάνουν, με τα κατάλληλα προϊόντα που θα την κρατήσουν λαμπερή, χαρίζοντάς της την ιδανική προστασία.

Που θα βρείτε τα προϊόντα της δικής σας ομορφιάς; Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure που οι προσφορές «τρέχουν με χίλια» σε όλα τα επώνυμα είδη, φτάνοντας και το 50%!

Να μερικά από τα πιο δημοφιλή και δερματολογικά ελεγμένα είδη, που δεν πρέπει να χάσετε:

Vichy Purete Thermale Lotion Micellaire

Ιδανικός καθαρισμός προσώπου από την καινοτομία της Vichy με ένα διάλυμα που αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Επωφεληθείτε από το ιαματικό νερό της Vichy και χαρίστε στην επιδερμίδα σας τον ιδανικό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό. Και η τιμή του; 8 € για 250 ml!

Apivita Face Mask Σύσφιγξη & Ανάπλαση Με Βασιλικό Πολτό

Για μια επιδερμίδα που προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και τον καυτό ήλιο! Η Apivita φροντίζει για αυτό με την μάσκα σύσφιγξης και ανάπλασης της επιδερμίδας με εκχυλίσματα βασιλικού πολτού. Λάμψη και ενυδάτωση για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με έκπτωση 25%.

Korres GLOSS κεράσι_11 ροζ ανοιχτό

Τα lipstick σε χρώματα έντονα και ιδιαίτερα είναι ένα από τα πρώτα καλλυντικά που χρειάζονται για το καλοκαίρι, αφού μπορούν να χαρίσουν μία λαμπερή εμφάνιση, κάνοντας έντονο contrast στο πρόσωπο. Βρείτε πολλές αποχρώσεις με εκπτώσεις που φτάνουν το 30%, εδώ

Εκμεταλλευτείτε και εσείς τις απίστευτες προσφορές που διαμορφώνουν το καλάθι αγορών σας γεμάτο, χωρίς υψηλό κόστος. Μόνο στο online φαρμακείο i-cure, εδώ που η υγεία και η ομορφιά είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας!

Προηγούμενο άρθροΔιάλογοι Γονέων: 5η συνάντηση
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκαν η ΓΣ και οι εκλογές της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών