Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Η ομορφιά επί των… νυχιών

Η ομορφιά επί των… νυχιών

0
216378-nail-designs-converse-nails

216378-nail-designs-converse-nails

Η ομορφιά επί των… νυχιών.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να μεγαλώσουν τα νύχια των χεριών θα χρειαστείτε τουλάχιστον 90 ημέρες. Γι’ αυτό λοιπόν θαύματα ή γρήγορες λύσεις… απορρίπτονται.

Αφού γνωρίσαμε τη χρονική διάρκεια που απαιτείται, το επόμενο βήμα είναι να γνωρίσουμε και τις απαραίτητες τροφές που βοηθούν στο μεγάλωμα και το δυνάμωμα των νυχιών. Φυσικά θα πρέπει να πίνουμε αρκετό γάλα και να τρεφόμαστε με ψωμί που περιέχει αρκετή ποσότητα σιταριού. Όταν ο χρόνος «έρθει» με το μέρος σας και τα νύχια σας αρχίσουν να μεγαλώνουν καλά θα ήταν να ξεκινήσετε να τα προστατεύετε όσο μπορείτε.

Προμηθευτείτε βαμβάκι, ασετόν, ένα μπολ, μια χάρτινη λίμα νυχιών, βούρτσα νυχιών, αφαιρετικό τσιμπίδι επιδερμίδας, κρέμα χεριών, συντηρητικό μανό νυχιών και χρώμα μανό που επιθυμείτε έτσι ώστε να τους παρέχετε την «απαραίτητη φροντίδα που τους αναλογεί».

Άσχετα όμως με όλα τα παραπάνω φροντίστε πάντα να προσέχετε τα εξής:

• Όταν ασχολείστε με δουλειές του σπιτιού ή του κήπου, προστατέψτε τα νύχια σας με γάντια αφού πρώτα επαλείψτε τα χέρια σας και τα νύχια σας με βαζελίνη.

• Κάνετε ένα μανικιούρ μια φορά την εβδομάδα, να αφαιρείτε την λεπτή επιδερμίδα που βρίσκεται στη βάση των νυχιών με το αφαιρετικό τσιμπίδι επιδερμίδας, αλλά και να φροντίζετε να αφαιρείτε με ασετόν το στρώμα το συντηρητικού και του βασικού μανού που χρησιμοποιήσατε.

• Τοποθετείστε το βασικό χρώμα του μανού που επιθυμείτε, εφόσον έχουν περάσει ήδη 5 με 10 λεπτά από τη στιγμή που «περάσατε» το συντηρητικό νυχιών.

• Μην προσπαθήσετε ποτέ με «βίαιες» μεθόδους να αφαιρέσετε από τα δάχτυλά σας – δαχτυλίδι το οποίο με δυσκολία πρόκειται να βγει, γιατί έτσι το πιο σίγουρο είναι ότι κάποιο από τα νύχια σας θα σπάσει.

• Χαρίστε στα χέρια σας 10 λεπτά από το χρόνο σας. Βυθίστε την παλάμη σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό και σαπούνι και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στα δάχτυλά σας μιας και αυτά συντελούν στην όμορφη εικόνα των νυχιών.

• Προστατέψτε τα χέρια σας από το κρύο, ιδιαίτερα το χειμώνα, διατηρώντας τα ζεστά με ένα ζευγάρι γάντια, που «οχυρώνουν» την ζέστη. Έτσι ούτε το δέρμα σας θα «σκάσει» αλλά και ταυτόχρονα προστατεύετε τα νύχια σας από πολλούς κινδύνους.

Συμβουλές από το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που επιμελήθηκε η κα Γκικοπούλη Σοφία, υπεύθυνη του τμήματος αισθητικής του κέντρου. Στο χώρο μας μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή να προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Προηγούμενο άρθροΞεκινά την λειτουργία του το τμήμα Ναυτοπροσκόπων Λευκάδα
Επόμενο άρθροΜεγάλες προσφορές από το Δανάη Vintage Store