Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Πώς να ξεχάσετε το τοπικό πάχος μια για πάντα;

Πώς να ξεχάσετε το τοπικό πάχος μια για πάντα;

0

Με την μέθοδο της Κρυολιπόλυσης.

Αποτελεί  την πιο αποτελεσματική μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους παγκοσμίως. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στη μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού. Το λίπος διασπάται σε βάθος 1,5 – 2 μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η Κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται, την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος. Με τη χρήση διαφορετικού μεγέθους και μορφολογίας κεφαλών, γίνεται αναρρόφηση και «εγκλωβισμός» του λίπους  στο εκάστοτε σημείο εφαρμογής. Η απομόνωση του λίπους  μέσα στις κεφαλές προκαλεί τη βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους και ταυτόχρονα τη μείωση της αιματικής κυκλοφορίας τοπικά. Η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων οδηγεί στην απόπτωση τους τις επόμενες εβδομάδες και η απομάκρυνση τους γίνεται  σταδιακά μέσω του λεμφαγγειακού και ουροποιητικού μας συστήματος.

Προκειμένου κάποιος να αξιολογήσει την τεχνική αυτή απώλειας λίπους είναι απαραίτητη η εκτίμηση από εξειδικευμένο επαγγελματία, ο οποίος κάνει τη συμβουλευτική ενημέρωση, τις απαραίτητες μετρήσεις και την καθοδήγηση στην τοποθέτηση των κεφαλών.Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα. Το αποτέλεσμα διατηρείται ακέραιο για όσο τηρούνται οι βασικοί κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς τα λιποκύτταρα είναι ιστός που δεν πολλαπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της ζωής μας, παρά μόνο διογκώνονται με την εναπόθεση σωματικού βάρους.

Σε αρκετές περιπτώσεις,  είναι  ευεργετικό να προηγούνται ή να παρεμβάλλονται θεραπείες λεμφικού μασάζ. Στην απόδοση της θεραπείας, επίσης συμβάλλει σημαντικά το ολιγόλεπτο μασάζ στην περιοχή που έχει προηγηθεί εφαρμογή.
H απόδοση της θεραπείας αυξάνεται όταν ιδανικά 3 εβδομάδες πριν την εφαρμογή και στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών ακολουθείται διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα, μέτρια σε πολυακόρεστα και φτωχή σε κορεσμένα λιπαρά οξέα.

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές το Βeauty & Diet by Ελευθερία Κολυβά.

Προηγούμενο άρθροΑύξηση του Τουρισμού στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΣε υψηλές στροφές τα «πιτσιρίκια» του Γυμναστικού