Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Τέλειο κορμί με lipomassage

Τέλειο κορμί με lipomassage

0
"Therapist applying lipo massage LPG treatment"

“Therapist applying lipo massage LPG treatment”Η  έννοια του ενδοδερμικού μασάζ είναι μια από τις πολλά υποσχόμενες στη σύγχρονη αισθητική ιατρική. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας οι ειδικοί δεν περιορίζονται πλέον στο επιφανειακό μασάζ, εκείνο δηλαδή που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της λεμφικής κυκλοφορίας και της κατακράτησης των υγρών.

Τα κατάλληλα μηχανήματα διοχετεύουν τη μηχανική ενέργεια σε μεγαλύτερο βάθος, εκεί όπου βρίσκεται ο λιπώδης ιστός. Μαλάσσουν δε με τέτοιο τρόπο την επιφάνεια και εκπέμπουν τέτοιου είδους ενέργεια, ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται. Καθώς τα ¨άρρωστα¨ λιποκύτταρα απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, θεραπεύονται και γίνονται υγιή.

Με αυτό τον τρόπο αποκαθίστανται οι φυσιολογικές τους λειτουργίες. Ενώ δηλαδή ήταν ακινητοποιημένα, λόγω της καθιστικής ζωής και υπερφορτωμένα, λόγω της κακής διατροφής, τώρα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οργανισμού. Το λιπομασάζ μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισμό.  Το αποτέλεσμα? Ένα σώμα αρμονικό, χωρίς τοπικό πάχος ή περιττό λίπος, με μεταβολισμό που λειτουργεί  τέλεια.

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές το Βeauty&DietbyΕλευθερία Κολυβά.

Eπιστημονική υπεύθυνη :Λάζαρη Σοφία

Προηγούμενο άρθροΤο «οδοιπορικό» του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδος . Με σχέδιο και σκληρούς αγώνες όλα γίνονται      
Επόμενο άρθροΟ υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς στον Prisma 91,6 – Ακούστε την συνέντευξη του