Αρχική Top Stories Σαν τα πουλιά …. ( οι δικές σας φωτογραφίες)

Σαν τα πουλιά …. ( οι δικές σας φωτογραφίες)

0

thematikipoulia56

Ομολογουμένως ήταν δύσκολο το θέμα.

Δεν είναι και εύκολο να τα κυνηγάς, και ειδικά να τα αιχμαλωτίσεις στον αέρα και να σου βγει κι η φωτογραφία καλή. Αλλά κι εκεί που στέκουν, και φωλιάζουν και ξεκουράζονται, μη νομίζεις ότι είναι απλό να τα “συλλάβεις”. Όσο καλός φωτογράφος κι αν είσαι, όσο καλή σχέση κι αν έχεις με τη μηχανή σου, όση υπομονή και να διαθέτεις,  πουλιά είναι …. δεν μπορείς να προβλέψεις την κίνηση τους.

Είναι ατίθασα, ελεύθερα, ανοίγουν τα φτερά τους απλά κι φεύγουν. Δε θα νοιαστούν για σένα πίσω που ΄χεις στηθεί και περιμένεις. Σημασία καμία δεν θα σου δώσουν!

Μα να …  σε σας εδώ, έκαναν κάποια το χατίρι. Κι έγιναν τα μοντέλα σας.
Ίσως γιατί κάτι να διάβασαν στην ψυχή σας, καθώς σαν έριξαν μια ματιά…  ίσως σε αυτό το στιγμιαίο κοίταγμα,  να ένιωσαν ότι κάπου μέσα σας τους μοιάζετε, να έπιασαν στον αέρα τη στιγμή που άνοιγαν τα φτερά τους, τα δικά σας φτερά, αυτά της φαντασίας,  εκείνα της λαχτάρας να πετάξετε κι εσείς, να τα ακολουθήσετε στον αέρα, να δείτε τον κόσμο από ψηλά, όπως τον βλέπουν κι εκείνα.

Λίγες λοιπόν, αλλά εξαιρετικές οι φωτογραφίες σας.
Εξαιρετικές όχι με τα αυστηρά κριτήρια που θα κρίνει κάποιος επαγγελματίας μια φωτογραφία, (μπορεί να είναι και με βάση αυτά …, σίγουρα κάποιες είναι… ) αλλά κυρίως εξαιρετικές, γιατί μπήκατε στο παιχνίδι τους και δώσατε ό,τι καλύτερο από τον εαυτό σας.

Σίγουρα ο διαχειριστής της ομάδας (Νίκος Καββαδάς), Lefkada Photos – Φωτογραφίες της Λευκάδας, όταν τη δημιουργούσε, δεν θα πίστευε ότι η ομάδα θα φτάσει να έχει πάνω από 7000 μέλη και ότι πολλά από αυτά, κάποτε, θα έπαιρναν μέρος στα παιχνίδια των φωτογραφικών θεμάτων της με τόση αγάπη για το νησί και τη φωτογραφία.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχετε αγαπήσει τα θέματα μας και που προσφέρετε τα “παιδιά” σας, τις φωτογραφίες σας, για να τα ντύνετε κάθε φορά.

Σας ευχαριστούμε!
Νίκος Καββαδάς
Λευτέρης Ζακυνθινός

Προηγούμενο άρθροΝίκη Λευκάδας-Άρης Πετρούπολης 78-73
Επόμενο άρθροΗ Λευκάδα από την κάμερα ενός drone [βίντεο]