Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις SANTA-RUN στην Πρέβεζα

SANTA-RUN στην Πρέβεζα

0

SANTA-PREVEZA

Άρχισε η δωρεάν διανομή στολών Άι Βασίλη

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι ετοιμασίες για την ημέρα του Santa-Run στην Πρέβεζα, που θα είναι η 27η Δεκεμβρίου.

Η γιορτή του Άι Βασίλη θα γίνει την τελευταία Κυριακή του έτους στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και στον χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Λύραυλος»  θα γίνει συγκέντρωση όσων θέλουν να συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο αυτό Πολιτιστικό δρώμενο.

Την ίδια μέρα με την επιμέλεια του Πολιτιστικού Συλλόγου και του εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου θα υπάρχουν στην αγορά διάφορα Πολιτιστικά δρώμενα με ξυλοπόδαρους, παραμυθάδες, καλλιτέχνες  και μουσικούς του δρόμου, χορευτικά σχήματα, μάγους και ξωτικά καθώς και συναυλίες έντεχνου ελληνικού και ξένου ροκ τραγουδιού.

Έχει προγραμματιστεί την ημέρα αυτή να διανέμονται τοπικά προϊόντα, μεζεδάκια και τσίπουρο στην κεντρική αγορά, ενώ στο σπίτι του Άι Βασίλη που βλέπετε στη φωτό θα διανέμεται δωρεάν ζεστή σοκολάτα, τσάι και σαλέπι.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις θα γίνονται στον χώρο αυτό και τις άλλες γιορτινές μέρες, από τις 23 Δεκέμβρη και μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Στο σπίτι του Άι Βασίλη και έχει στηθεί απέναντι από το καρουζέλ(δίπλα στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς), θα διανέμονται δωρεάν από την Τετάρτη το πρωί, ως προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου, στολές του Άι Βασίλη αλλά και καπελάκια σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στη γιορτή της 27ης Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στο Santa-Run στα τηλέφωνα 2682 0 24888 ή 6955 33 0858 στον πρόεδρο του Συλλόγου «Λύραυλος»  Δημήτρη Λούπα.

Προηγούμενο άρθροΒιωματικό εργαστήρι για παιδιά 7-12 ετών
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτική επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Βασιλικής στη Βουλή των Ελλήνων