Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το θέατρο πάει Καταφυγή – Ζητούνται ανακυκλώσιμα υλικά!

Το θέατρο πάει Καταφυγή – Ζητούνται ανακυκλώσιμα υλικά!

0

Το Θέατρο πάει   Καταφυγή_αφίσα (724x1024)

Το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας ετοιμάζει σιγά – σιγά τη θεατρική του ομάδα! Μια σειρά θεατρικών παραστάσεων που ανέβασαν ήδη με επιτυχία τα παιδιά και οι νέοι των Ενοριακών μας Συντροφιών μας δίνει το θάρρος να οργανώσουμε περισσότερο συστηματικά την προσπάθεια αυτή.

Προσκαλούμε παιδιά Δημοτικού –  Γυμνασίου και Λυκείου που αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να μοιραστούν αξέχαστες στιγμές χαράς και δημιουργίας με τους συνομηλίκους τους στην, πάντοτε ανοιχτή για όλους, αγκαλιά της Εκκλησίας μας να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.:  2645022415 (εσ.: 21-23) και 6974795265 μέχρι την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016.

Σας περιμένουμε!

* * *

Επίσης, για την υλοποίηση διαφόρων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που προγραμματίζουμε χρειαζόμαστε διάφορα ανακυκλώσιμα ή φυσικά υλικά, όπως:

Εφημερίδες
Κορδέλες
Κουμπιά
Μικρά παιχνίδια, στολίδια, διακοσμητικά από μπομπονιέρες κ.ά.
Κοχύλια
Χάντρες, πούλιες κλπ.
Χαρτιά περιτυλίγματος
Ρετάλια από χρωματιστά υφάσματα και παιδικά ρούχα
Κόλλες υγρές.

Όσοι ενδεχομένως έχουν διαθέσιμα κάποια από τα παραπάνω υλικά και δεν τα χρειάζονται, μπορούν, αν θέλουν να τα προσφέρουν στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας, με τη βεβαιότητα ότι και η παραμικρή προσφορά «πιάνει τόπο» και αξιοποιείται για το καλό των παιδιών μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Λευκάδα, 11 Φεβρουαρίου 2016

(Από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγούμενο άρθροValentines Day στο Mercado
Επόμενο άρθροΨήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας για τους αγρότες