Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

0

DSCN3446 (1024x768)

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας πραγματοποίησε τον Αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο 05-03-2016, στο art center «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Χορωδίας ήταν και φέτος συνεπείς στο ραντεβού τους και με τον ενθουσιασμό και το αστείρευτο κέφι τους απέδειξαν ότι το Λευκαδίτικο Καρναβάλι και ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης θα αναβιώνει για πολλά χρόνια ακόμη.

Η ορχήστρα, αποτελούμενη από διακεκριμένους Λευκαδίτες μουσικούς και εμπλουτισμένη από νέους καλλιτέχνες, ήταν εξαιρετική, παίζοντας ακατάπαυστα όλο το βράδυ και  παρασέρνοντας τους παρευρισκόμενους σε μια χορευτική ζάλη μέχρι τις πρωινές ώρες.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ομίλου μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και την στήριξή τους στη Νέα Χορωδία, τον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο για την όμορφη διακόσμηση της αίθουσας, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, τα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλαν και κάλυψαν τον χορό μας καθώς και την Δ/νση και το προσωπικό του art center «ΠΑΝΘΕΟΝ» για την άψογη εξυπηρέτηση.

Το  Δ.Σ.

Δείτε τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου [εδώ]

Προηγούμενο άρθρο17η αγωνιστική Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟ αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρυάς