Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Αγερμός: Η θεατρική ομάδα “Ινόρατο” παρουσιάζει την κωμωδία “Οίκος ενοχής”

Αγερμός: Η θεατρική ομάδα “Ινόρατο” παρουσιάζει την κωμωδία “Οίκος ενοχής”

0

ikos-enochis

ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ

Ένα έργο με τολμηρό κείμενο που καυτηριάζει με ιδιαίτερα κωμικό τρόπο τα κακώς κείμενα της σημερινής επικαιρότητας, ανεβάζει η θεατρική ομάδα ¨ΙΝΟΡΑΤΟ¨ από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας ¨ΑΓΕΡΜΟΣ¨.

Πρόκειται για την ξέφρενη κωμωδία «Οίκος Ενοχής», διασκευή του Ράους των Ρέππα- Παπαθανασίου. Σπαρταριστοί διάλογοι, ξέφρενες καταστάσεις, απίθανες ανατροπές και όλοι οι ηθοποιοί πρωταγωνιστές στη σκηνή καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης, προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό, μέσω παρεξηγήσεων και ευτράπελων καταστάσεων.

Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που τρείς τυπικοί μικροαστοί, ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών, μια φαρμακοποιός και μια προϊσταμένη, κληρονομούν εξ’ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό κτήριο ιστορικής αξίας.

Αρχικά πρόκειται για τη σύγκρουση δύο κόσμων, των πουριτανών κληρονόμων και των ¨αμαρτωλών¨ ενοικιαστών του κτιρίου. Με την εξέλιξη του έργου όμως, αποδεικνύεται ότι οι καθώς πρέπει μικροαστοί είναι πολύ πιο ευρηματικοί στην απάτη και πολύ πιο έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα αρκεί να υπάρχει οικονομικό όφελος.

Το έργο είναι μια καθαρή φάρσα που με το γέλιο ξεγυμνώνει την απληστία ενός κόσμου που το μόνο που δεν σκέφτεται είναι να εργαστεί παραγωγικά.

Οι παραστάσεις θα δοθούν:

5 Οκτωβρίου  Δημοτικό Σχολείο Νυδριού

9,10 Οκτωβρίου  Φουαγιέ  Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

inorato-agermos

Προηγούμενο άρθροΗ πιο όμορφη Λευκαδίτισσα αγρότισσα!
Επόμενο άρθροΑ.Ο. Αγίου Πέτρου – Δόξα Ωρωπού 6-2