Αρχική Top Stories Απολαυστικοί… “Εχθροί εξ αίματος”

Απολαυστικοί… “Εχθροί εξ αίματος”

0

Βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο θεατράκι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας στην πρώτη, εκ των τριών προγραμματισμένων, παράσταση που ανεβάζουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι” και το Σωματείο φίλων χορού και θεάτρου “Τερψιχόρη”. Πρόκειται για μια σπαρταριστή παράσταση στην οποία οι πρωταγωνιστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και πετυχαίνουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο καθ’ όλη την διάρκεια. Μικροί και μεγάλοι γέλασαν με την καρδιά τους και καταχειροκρότησαν σε δεκάδες σημεία τους πρωταγωνιστές.

Οι επόμενες δυο παραστάσεις είναι σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας. Ώρα έναρξης 20:30. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Συντελεστές της παράστασης:

Λεπτό Έντερο: Μανώλης Δουβίτσας
Παχύ Έντερο: Στέφανος Μανωλίτσης
Δεξί Νεφρό: Δώρα Μανωλίτση
Σκηνοθεσία: Νίκος Σφαιρόπουλος
Μουσική επιμέλεια-Γιατρός: Πάττυ Καλού
Tραγούδι-Νοσοκόμα: Μαρία Ναστούλη
Ηχητικά εφέ-Τεχνικοί ροής: Μάρκος Σφέτσας – Πάνος Κοψιδάς
Κομμώσεις-Make up artist: Γιώτα Γεωργάκη
Χορογραφίες: Dance School Ευρυδίκη Μεσσήνη
Ήχος-Φωτισμός: Παναγιώτης Κτίστης
Εισαγωγική ομιλία: Χαρά Μακρή

Λίγα λόγια για το έργο…… Μετά από ένα ατύχημα ο Εγκέφαλος πέφτει σε κώμα.Τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα, χτυπημένα και αυτά και χωρίς ηγεσία, ορίζουν μια συνάντηση για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Στη συνάντηση έρχονται πρώτα το Παχύ και το Λεπτό Έντερο και αρχίζουν να συζητούν για το επεισόδιο, διαφωνώντας έντονα. Μέσα από αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά των πραγμάτων. Αθέατες πτυχές και κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια οδηγώντας την πλοκή σε ένα ευρηματικό φινάλε. Μία εντελώς απροσδόκητη δημιουργία του αγαπημένου Αρκά σε θεατρική φόρμα.

Προηγούμενο άρθροΜια παλιά φωτογραφία από την ΣΤ1 του Γυμνασίου Αρρένων Λευκάδας το 1968
Επόμενο άρθροΤο κάστρο του Γρίβα από ψηλά [βίντεο]