Αρχική Άλλες ειδήσεις Απονομή βραβείων 7ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

Απονομή βραβείων 7ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

0

Σας προσκαλούμε στην τελετή απονομής των βραβείων του 7ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού για το έτος 2021, που πραγματοποίησε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λευκάδας και η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών.

Tην εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Εταιρίας (Γεωργ. Γενναδίου 8), την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11.30 π.μ.

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν και οι βραβευμένοι του 6ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα ποιήματά τους, επειδή, λόγω covid, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων τους την περσινή χρονιά.

 

Θα είναι τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωση, που συνιστά την πανηγυρική κορύφωση της ευγενούς διαδρομής που διανύθηκε από τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες/-ουσες στον διαγωνισμό και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς τούς οφείλεται η σοβαρότητα που έχει πάρει η αρχική ιδέα του διαγωνισμού και φυσικά οι ποιότητες και το ήθος της υλοποίησής του.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Δήμαρχος Λευκάδας
Χαράλαμπος Καλός

Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας
Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού

Πρόεδρος ΕΕΛ
Κώστας Καρούσος

Προηγούμενο άρθροΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 19:30 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
Επόμενο άρθροΚΑΛΕΣΜΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ