Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Διάλογοι Γονέων: 5η συνάντηση

Διάλογοι Γονέων: 5η συνάντηση

0

dialogoi-goneon5

Το ερχόμενο Σάββατο, 21 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο κτίριο της «Καταφυγής» (παλαιά Μητρόπολη ή πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. – κοντά στην Κεντρική Πλατεία) θα πραγματοποιηθεί η 5η για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων».

Θα μιλήσει ο λόγιος Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κύριος κ. Ιωσήφ, ο οποίος διετέλεσε παλαιότερα Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεώς μας, με θέμα: «Ανατρέφοντας τα παιδιά μας σήμερα».

Θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ σε άλλο χώρο του κτιρίου νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να λάβουν μέρος στο διάλογο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους.
Tην επομένη Κυριακή Δ΄ Νηστειών, 22 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ θα ιερουργήσει και θα κηρύξει το θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος. Ώρα έναρξης Θ. Λειτουργίας: 9.00 π.μ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.00 μ.μ. θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον Κατανυκτικό Εσπερινό, που θα ψαλεί στον Ι. Ναό Γενεσίου Θεοτόκου (Παναγίας των Ξένων) Λευκάδος.

Λευκάδα, 16 Μαρτίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος

της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγούμενο άρθροΚανόνες υγιεινής για τα νυχτικά και τις πυτζάμες σας
Επόμενο άρθροΜοναδικές προσφορές ομορφιάς από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure!