Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ευχαριστήριο της Σχολής Χορού “Ευρυδίκη Μεσσήνη” (60 photos)

Ευχαριστήριο της Σχολής Χορού “Ευρυδίκη Μεσσήνη” (60 photos)

0

IMG_0210

Η Σχολή Κλασικού Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού “Ευρυδίκη Μεσσήνη” κλείνοντας 22 χρόνια λειτουργίας και με αφορμή την πραγματοποίηση της Χορευτικής της Παράστασης στις 9 Ιουλίου 2015 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τη στηρίζουν και την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές της Σχολής για την αγάπη τους και τους γονείς για την συμπαράστασή τους, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και παρέμεινε κοντά μας μέχρι το τέλος.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας για την προσφορά του χώρου και τον κ. Ξενοφώντα Κοψιδά για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης. Το Print Shop – Κρητικός Θωμάς για την επιμέλεια του προγράμματος και την κ. Μελίνα Ντίλο για την επιμέλεια των κοστουμιών της παράστασης.

Τους συνεργάτες μας, την κ. Μελίνα Τάτση για την επιμέλεια της χορογραφίας του Flamenco και κ. Σάρα Μικρώνη για την επιμέλεια της χορογραφίας του Hip Hop. Τον κ. Μπάμπη Δούφλια για την φιλική του συμμετοχή και την Αργυρή Χαλικιά για τη βοήθειά της.

Ιδιαιτέρως τον κ. Βαγγέλη Μανωλίτση, δάσκαλο Ευρωπαϊκών & Latin χορών, για την επιμέλεια των χορογραφιών και για την συνολική του προσφορά για την πραγματοποίηση της παράστασης.

“Αξίες όπως ο σεβασμός, η εκτίμηση, η συνέπεια και η αυθεντικότητα είναι δυσεύρετες και ξεχασμένες στην εποχή μας που ζούμε σε μια πλασματική πραγματικότητα όπου όλα είναι επιφανειακά και ψεύτικα. Με δυο λόγια σπάνια συναντάς Ανθρώπους”.

Ευχαριστούμε θερμά τους Σπύρο Βλάχο, Άκη Βουκελάτο, Νίκο Καραβία, Σπύρο Μεσσήνη, Εμμανουήλ Δουβίτσα και τις Ιωάννα Κηρολιβάνου, Σεβαστιανή Γληγόρη, Κωνσταντίνα Καλλιντέρη, Βιργινία Ζαβερδινού για τη συμμετοχή τους παρόλο το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Κοψιδά και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια στο χώρο του χορού.

Με εκτίμηση Ευρυδίκη Μεσσήνη & Βαγγέλης Μανωλίτσης

Προηγούμενο άρθροΣτον Τηλυκράτη ο Δημήτρης Πολίτης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυωτών “Νήρικος”