Αρχική Top Stories Eγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής “Διάλογος” της Tia Bley

Eγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής “Διάλογος” της Tia Bley

0

tia14

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Tia Bley το απόγευμα της Δευτέρας (26.10.2015) στην Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος” στην πλατεία Μαρκά, παρουσία πολλών φίλων της καλλιτέχνιδας και φιλότεχνων που περιπλανήθηκαν σε μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων.

Η Tia Bley καλωσόρισε το κοινό λέγοντας:

“Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες, αξιότιμοι επισκέπτες.

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για την έκθεση μου.

Πρώτα απ ‘όλα, τις θερμές ευχαριστίες μου στο Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάδας για την υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι με φιλοξενείται σ΄ αυτό το ζεστό χώρο.

Τα έργα μου εδώ δεν έχουν όλα ομοιόμορφη τεχνική, επειδή αυτή η έκθεση αποτελεί την καλλιτεχνική μου διαδρομή τα τελευταία χρόνια.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «διάλογος». Εννοώ ένα συνεχή διάλογο με τον εαυτό μου και τον εσωτερικό μου κόσμο καθως ζωγραφίζω.
Έμπνευση για μια εικόνα είναι συνήθως μια ιδέα που έχει τις ρίζες της σε μια αίσθηση, μια εντύπωση, ή μια εμπειρία που προέρχεται από τις χιλιάδες εικόνες που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη μου.

Συνήθως δουλέυω με στρώσεις χρωμάτων, τη μία πάνω στην άλλη και αφήνω τον εαυτό μου να καθοδηγείται από τις μορφές και τα χρώματα που αναδύονται, το ένα μέσα απ΄ το άλλο. Κάθε επίπεδο χρωμάτων και μορφών με εμπνέει για το επόμενο.

Κάθε εικόνα λέει τη δική της ιστορία που μπορεί να΄ ναι διαφορετική για τον καθένα από μας.

Και τώρα σας εύχομαι να δείτε μέσα απ΄ τη ματιά μου και τη δουλειά μου κάτι γνώριμο για σας!

Ευχαριστώ!”

Η έκθεση φιλοξενείται στον Μαρκά μέχρι τις 7.11.2015. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00-13:30 και Δευτέρα-Παρασκευή: 18:00-20:30.

Προηγούμενο άρθροΑεροφωτογραφίες από την σημερινή παρέλαση
Επόμενο άρθροΕορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Καρυά