Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Εκδρομή του ΣΥ.ΜΟ.Λ στην Καστοριά

Εκδρομή του ΣΥ.ΜΟ.Λ στην Καστοριά

0

kastoria

Το Σαββατοκύριακο 03-04 Οκτώβρη, ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. θα εκδράμει στην Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο με διανυκτέρευση στην πόλη της Καστοριάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το ακόλουθο.

Αναχώρηση το Σάββατο σε δύο γκρουπ. Το πρώτο θα αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί (Επικεφαλής Βουκελάτος Παναγιώτης 6974363717) και το δεύτερο στις 15:00 αυστηρά ( Επικεφαλής Κατηφόρης Λεωνίδας 6977430894) από την παραλία και μέσω Πρέβεζας – Φιλιππιάδας θα κατευθυνθούμε προς Γιάννενα όπου θα κάνουμε και τον πρώτο ανεφοδιασμό και στάση για τσιγάρο πριν μπούμε στην Εγνατία Οδό. Η επόμενη στάση θα πραγματοποιηθεί για καφέ (και ανεφοδιασμό σε όσους χρειαστούν) πριν τα Γρεβενά στο La Strata (Έξοδος Εγνατίας Οδού για Κηπουριό). Κατόπιν θα συνεχίσουμε μέσω της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη και θα βγούμε στην πρώτη έξοδο προς Καστοριά. Στην είσοδο της πόλης θα ανασυγκροτιστούμε έτσι ώστε να μεταβούμε στο ξενοδοχείο* όπου και θα διαμείνουμε. Αφού τακτοποιηθούμε και κλειδώσουμε τις μηχανές, πεζοί πλέον θα ριχθούμε στο κυνήγι ανεύρεσης χοληστερίνης και αλκοόλης.

Την Κυριακή θα απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στην παραλία της πόλης και στις 11:30 αφού ανεφοδιαστούμε με καύσιμα θα αναχωρήσουμε για τον προϊστορικό Λιμνιαίο Οικισμό Δισπηλιού (5500 π.Χ.)

Με το πέρας τις επίσκεψης και περί ώρα 13:00 θα αναχωρήσουμε προς Γιάννενα ακολουθώντας την ορεινή διαδρομή μέσω Νεστόριου – Κόνιτσας όπου και θα γευματίσουμε (Περίπου ώρα 15:00). Ακολούθως θα παρακάμψουμε τα Γιάννενα μέσω περιφερειακής οδού, θα ανεφοδιαστούμε και θα κάνουμε τελευταία ανασυγκρότηση στο STOP AND GO. Αναχώρηση απευθείας για Λευκάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή και τη διαδρομή μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΜΟΛ [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΕορταστική έναρξη χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για τη νέα σχολική χρονιά