Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Έκοψε την πίτα της στην Αθήνα η Ένωση Αλεξανδριτών

Έκοψε την πίτα της στην Αθήνα η Ένωση Αλεξανδριτών

0

ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

«ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ»

ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41- ΑΘΗΝΑ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία του Συλλόγου μας κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία 25 συγχωριανών μας αλλά και φίλων του χωριού μας. Η συμμετοχή φέτος ήταν σχετικά μειωμένη λόγω της ταυτόχρονης οργάνωσης του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία και της μη προσέγγισης στο κέντρο της Αθήνας των συγκοινωνιακών μέσων μεταφοράς.

Μέσα σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κατσάρας, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έκοψε την πίτα, ευχόμενος υγεία και πρόοδο στους απανταχού Αλεξανδρίτες για το 2018.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων Θεόφιλος Λογοθέτης και ο Πρόεδρος των Λευκαδίων  Αττικής “Αγία Μαύρα” Σωκράτης Κακλαμάνης.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος, κατατέθηκαν προτάσεις και προβληματισμοί για διάφορα θέματα του χωριού μας και τέλος αφού ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος, γευτήκαμε τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν και πάλι φέτος Αλεξανδρίτισσες, τις οποίες κι ευχαριστούμε.

Αθήνα 4 Φεβρουαρίου 2018

Ο πρόεδρος

Χρήστος Κατσάρας

Προηγούμενο άρθροΗ ονοματολογία της FYROM, οι πολιτικοί σχεδιασμοί και η Αριστερά
Επόμενο άρθροΆνετη νίκη στον Βόλο για τη Νίκη Λευκάδας