Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Equal Society: Χορεύουμε για καλό σκοπό!

Equal Society: Χορεύουμε για καλό σκοπό!

0

Στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές

«Χορεύουμε για καλό σκοπό» από την Equal Society

Η Equal Society την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 σας προσκαλεί στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ, στην ανατολική παραλία. Διοργανώνει  για 2η φορά την επιτυχημένη εκδήλωση «Χορεύουμε για καλό σκοπό» με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και να στηρίξει τις κοινωνικές δομές του νησιού.

Από τις 10 το βράδυ ξεκινάει ο χορός με εκπλήξεις και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Την έναρξη της βραδιάς θα ανοίξουν μ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι σχολές χορού της Λευκάδας «ΜΕΜΑ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ»,  «ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗ»  και  «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΟΥΡΑ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Equal Society θα κληρώσει ένα ταξίδι για δύο άτομα, αλλά και δύο ταξίδια για ένα άτομο προσφορά των τουριστικών γραφείων «KINISSIS» και «ΒΛΑΧΟΣ» αλλά και πολλά άλλα δώρα.

Αρχίζουμε τον χορό στις 10.00. μ.μ. στο μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ και όποιος αντέξει. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με διαγωνισμό χορού «τελικής πτώσης» όπου θα τεστάρουμε τις αντοχές μας και θα διασκεδάσουμε παρέα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους τις παρακάτω επιχειρήσεις οι οποίες απέδειξαν περίτρανα το έντονο αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που τις χαρακτηρίζει προσφέροντας δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς: Μπαρ ΔΙΑΥΛΟΣ, AISTHISI, BOUTIQUE BEBE, EGG, ELEGANCE, HONDOS CENTER, LA FINEZZA, MIKY, PINK WOMAN, SCONTO ITALIANO, SENSUAL, SHOPPING TIME, SUPER MARKET “ΒΕΡΓΙΝΗ”, VENEZIA, ΑΓΡΙΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΔΡΑΚΑΤΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ IL SAPORE, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΜΑΛΦΑΣ, ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΜΑΤΙ ΜΑΤΙ’’, ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΓΙΝΗ, ΣΑΝΤΑΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ “SESOULA”, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ”, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΒΛΑΧΟΣ», ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  “KINISSIS”, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΡΑΒΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΛΥΒΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΡΙΑΡΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ “ΕΙΚΟΝΑ”

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν χορεύοντας για καλό σκοπό. Στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Οργανισμού σε σύμπραξη με το Δήμο Λευκάδας και τον Γηροκομείο-Οίκο Πρόνοιας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας & Ιθάκης.

Ας χορέψουμε λοιπόν…

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΤα events της εβδομάδας στο Karma