Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις H Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας στο εκκλησάκι του Αγ. Θωμά της Αchaia...

H Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας στο εκκλησάκι του Αγ. Θωμά της Αchaia Clauss

0

Πρόσκληση του Συλλόγου των Λευκαδίων Πάτρας “Η Φανερωμένη”.

Οι φίλοι και οι επισκέπτες της ΑΧΑΪΑ CLAUSS θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να ψάλουν τα εγκώμια του Επιταφίου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Θωμά, που έχει χτίσει ο Γουσταύος Κλάους εντός της Οινοποιίας του, στις 4.00 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, μαζί με την Χορωδία του Συλλόγου των Λευκαδίων Πάτρας Η Φανερωμένη με Μαέστρο την κ. Δήμητρα Αψόμωτου.

Μαζί της οι: Γασπρινάτος Δημήτρης, Γασπαρινάτου Γιόλα { Υψίφωνος } Δήμου Χρήστος, Ζακυνθινός Στάθης, Κάνιστρα Μαρία, Κονδύλης Βασίλης, Κανδύλη-Μπάστα Άννα, Λαζοδήμου Μάγδα, Μπάσση Τώνια, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπάσσης Αντώνιος, Μπράβος Ηλίας.

Εκεί όπου, η περιφορά του Επιταφίου θα μας φέρει κοντά στη θεϊκή ανάσα, ανάμεσα στα λιθόστρωτα μονοπάτια της καστροπολιτείας, λουσμένης με τα πουλιά τα μέτρητα που θα μας φτερουγίζουν και θα μας κελαιδούν «ίσαμε τη στιγμή που η αναπνοή τους θα ενωθεί με τ’ ανοιξιάτικο αεράκι του Επιταφίου και θα χαθεί»

Αξίζει ν ‘ακούσετε το << Ώ γλυκύ μου έαρ ,γλυκύτατό μου Τέκνον, >> από την υψίφωνό μας κ Γιόλα Γασπαρινάτου θα συγκλονιστείτε !!!

Για τον Σύλλογο

Ο Πρόεδρος        τα μέλη

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος στην ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΑποφάσεις 10ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας