Αρχική Top Stories Η εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Η εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

0

DSCN5341

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας η εορταστική συναυλία της μπάντας με τη συμμετοχή της σοπράνο Γεωργίας Τριανταφύλλου. Υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κωνσταντίνου Μεσσήνη η μπάντα της ΦΕΛ παρουσίασε ένα όμορφο μουσικό αποτέλεσμα με κλασικές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που όπως κάθε φορά στήριξε τις εκδηλώσεις του σημαντικού αυτού σωματείου του νησιού. Ένα σωματείο που συμπληρώνει 165 χρόνια ζωής, κύτταρο πολιτισμού και μουσικής παιδείας για τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες.

Χαιρετισμό εκ μέρους του σωματείου απηύθυνε ο  Πρόεδρος της ΦΕΛ κ. Πανταζής Κηρολίβανος ενώ στο τέλος της μουσικής παράστασης ο κ. Κωνσταντίνος Μεσσήνης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ιδιαίτερα και παρουσίασε τους παλαιούς μουσικούς της μπάντας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Σπύρος Αρβανίτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Στάθης Βλάχος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ΦΕΛ ξεκίνησαν το Σάββατο (19/12/2015) με τη συναυλία της Μπαντίνας και την ιστορική αναδρομή του σωματείου από τον ιστορικό κ. Δημήτρη Τσερέ.

Ειρήνη Βονιτσάνου

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
Επόμενο άρθροΈνα εκπληκτικό aerial video από την μαρίνα της Λευκάδας!