Αρχική Top Stories Η Μαντολινάτα του Ορφέα μας ταξίδεψε στην παλιά Λευκάδα (video)

Η Μαντολινάτα του Ορφέα μας ταξίδεψε στην παλιά Λευκάδα (video)

0

Μια πολύ ωραία παράσταση μας χάρισε η Μαντολινάτα του Ορφέα Λευκάδας το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Η εκδήλωση εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα που διοργανώνει παραδοσιακά το ιστορικό σωματείο του Ορφέα και έφερε τον τίτλο “Μουσικές ζωγραφιές της Άγιο-Μαύρας”.

Η Μαντολινάτα, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Κωνσταντίνου Τσίντζα, ερμήνευσε έργα του κ. Διονύση Γράψα, σε πρώτη εκτέλεση. Οι τίτλοι των έργων σχετίζονταν με την παλιά Λευκάδα, την ντοπιολαλιά μας και συνάμα με την προβολή των φωτογραφιών και την αφήγηση ολόκληρη η παράσταση ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο και στις μνήμες.

Παρών ήταν και ο Διονύσης Γράψας και με το πέρας της παράστασης ο Πρόεδρος του Ορφέα τον κάλεσε στη σκηνή και του απένειμε τιμητικά ένα αναμνηστικό δώρο.

Να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές, να επικροτήσουμε την παρουσία δύο μικρών παιδιών στο σύνολο της Μαντολινάτας και να ευχηθούμε όλοι να συνεχίσουν να μας χαρίζουν με το ίδιο μεράκι σπουδαίες παραστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΤζοακίνο Αντόνιο Ροσσίνι
Επόμενο άρθροΜια υπέροχη εξόρμηση στη Βερλίγκα Τρικάλων με τον ΕΟΣ Πρέβεζας