Αρχική Top Stories Οι ταινίες του Νοέμβρη στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων”

Οι ταινίες του Νοέμβρη στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων”

0

apollon kinimatografos cinema 15-16

Το κινηματογραφικό ταξίδι ξαναρχίζει! Δείτε τις ταινίες του Νοέμβρη!

“ΕΒΕΡΕΣΤ”

Σκηνοθεσία : Μπαλτάσαρ Κορμακούρ με τους:
Τζέισον Κλαρκ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Έμιλι Γουάτσον κ.α

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 /11
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ στις 9:30μ.μ

Τον Μάιο του 1996 δύο ομάδες ορειβατών προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή κορυφή των Ιμαλάϊων, το Έβερεστ βρίσκονται παγιδευμένοι από μια φονική χιονοθύελλα. Αμέτρητα ρίσκα, τεράστιες δυσκολίες, χρόνια εκπαίδευσης για κινδύνους που όμως δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. .. τους αναγκάζουν να υπερβούν το όρια τους.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα… είναι ένας αγώνας επιβίωσης που αποτυπώνεται κινηματογραφικά σε μια επικών διαστάσεων περιπέτεια με πλάνα που κόβουν την ανάσα !!

“ΜΙΝΙΟΝΣ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 6:00 το απόγευμα
& ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11 12:00 πρωί & 6:00 το απόγευμα

Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

“Ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ”

Σκηνοθεσία : Νάνσι Μεγιερς
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αν Χάθαγουέι , Ρενέ Ρούσο κ.α

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ στις 9:30μ.μ

Ο 70χρονος χήρος Μπεν Γουΐτακερ βγαίνει στη σύνταξη, αλλά ανακαλύπτει ότι η ζωή εκτός δουλειάς δεν είναι τόσο ευχάριστη όσο περίμενε. Αποζητώντας μια ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι της ζωής, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε εταιρία μόδας που εμπορεύεται μέσω του ίντερνετ. Κι αυτό, μια και η ιδρύτρια της εταιρίας, η Τζουλς Όστιν, συμφώνησε σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα επέκτασης.

Αλλά η εταιρία είναι γεμάτη νιάτα και ο Μπεν έχει να αποδείξει πολλά για να επιβληθεί.

“Η BARBIE ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΟΥΤΑΒΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 6:00 το απόγευμα
& ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 12:00 πρωί & 6:00 το απόγευμα

Στη νέα της ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους. Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται.

“Η ΔΙΑΣΩΣΗ”

Σκηνοθεσία: Ρίντλει Σκότ με τους  Ματ Ντέιμον , Τζέσικα Τσάστειν, Τσιέτελ Ετζιοφόρ, Κρίστεν Γουίγκ, Κέιτ Μάρα κ.α

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ  : 7:00μ.μ & 9:30μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1 ΠΡΟΒΟΛΗ στις 9:30μ.μ

Κατά τη διάρκεια αποστολής στον πλανήτη Άρη και μετά από μια τεράστια θύελλα, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι θεωρείται νεκρός και το υπόλοιπο πλήρωμα τον εγκαταλείπει. Όμως, ο Γουάτνι έχει επιβιώσει και έχει βρεθεί ολομόναχος σε ένα απόμερο κι αφιλόξενο τοπίο. Μόνο με τις βασικές προμήθειες πάνω του, πρέπει να βασιστεί στην ευφυΐα του και τη θέληση του για ζωή, ώστε να βρει τρόπο να στείλει κάποιο σήμα στη Γη, για να έρθουν να τον σώσουν.  Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μια ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον ΄΄Αρειανό΄΄ , ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μια τολμηρή, αν όχι αδύνατη , επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται , ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του  Γουάτνι !!

“ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 6:00 το απόγευμα
& ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11 12:00 πρωί & 6:00 το απόγευμα

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στα Αρχηγεία, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Riley, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στα Αρχηγεία επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Προηγούμενο άρθροΗ ομιλία του Θαν. Καββαδά στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας
Επόμενο άρθροΟι «θεσμοί» παγιδεύουν την κυβέρνηση, εξοντώνουν το φτηνό Ελληνικό φάρμακο και ενισχύουν τις ακριβές εισαγωγές