Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις «Κατασκήνωση στην Πόλη» τώρα και στο Νυδρί

«Κατασκήνωση στην Πόλη» τώρα και στο Νυδρί

0

Εδώ και τέσσερα χρόνια η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Από το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιείται και στο Νυδρί!

Αγόρια και κορίτσια, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, από την Κυριακή, 25  μέχρι και την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, με βάση το Κέντρο Νεότητας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Βίντεο από τις προηγούμενες «Κατασκηνώσεις στην πόλη» βλ. στους συνδέσμους: https://www.youtube.com/watch?v=ldpvHQBNRK4 , https://www.youtube.com/watch?v=CKCondG0QWw  και https://www.youtube.com/watch?v=dwuqn2RSj2I .

Στιγμιότυπα από την κατηχητική δράση του Κέντρου Νεότητας των ενοριών Νυδριού και περιχώρων βλ. στο σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/watch?v=ozUyfT17Gm8 .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265)  ά μ ε σ α!

Λευκάδα, 12 Ιουνίου 2017

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγούμενο άρθροΘέσεις εργασίας στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή
Επόμενο άρθροΠροκήρυξη του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Ποίησης 2017