Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Λευκάδας

0

DSC_2272_resize

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1999

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 31-01-2015 η κοπή πίτας του συλλόγου μας στα πλαίσια του ετήσιου χορού μας. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το αντάμωμα μας κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερο!!! Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και διασκεδάσαμε μέχρι το πρωί στα μουσικά μονοπάτια της παράδοσής μας, μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πολλών συντοπιτών μας Λευκαδιτών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα τους δυο ιερείς που έκοψαν την πίτα μας, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Αρχιμ. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και τον π. Βασίλειο Κακλαμάνη. Επίσης όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας για να υλοποιηθεί αυτή η γιορτή, καθώς και όλους τους χορηγούς μας. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον ‘‘Ορφέα Λευκάδας’’, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και πλαισίωσε μουσικό-χορευτικά την γιορτή μας. Ευχαριστούμε τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους και την διοίκηση του αδελφού σωματείου ‘’Συλλόγου Ηπειρωτών Λευκάδας’’.

Με εργατικότητα και προσήλωση στους στόχους του σωματείου μας θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο να αναδεικνύουμε το πολιτιστικό κομμάτι της πατρίδας μας. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να είστε δίπλα μας, γιατί η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη και σε αυτό το κομμάτι ανήκουμε και εμείς, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε κάποιες αλλαγές που έγιναν στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο καθώς επίσης και την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσουμε στον χώρο του εργατικού κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας την Κυριακή 08 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00-21:00. Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του εργατικού κέντρου Λευκάδας- Βόνιτσας που όλα αυτά τα χρόνια μας παραχωρεί την αίθουσα για τις συνελεύσεις που κάνουμε.

Το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Νταλιάρδας Πέτρος

Αντιπρόεδρος: Βενέτη Ευανθία

Γραμματέας: Πεϊβάνης Ηλίας

Ταμίας: Παππάς Λάζαρος

Μέλος 1: Παγούνας Γιώργος

Μέλος 2: Μπαμπούρας Χρήστος

Μέλος 3: Μάκος  Παναγιώτης

 

Το Δ.Σ. του σωματείου μας, σας εύχεται καλή Σαρακοστή με πίστη και υγεία να μας ακολουθούν στην πορεία μας προς τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Λευκάδα 26-02-2015

Από το Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΑποτίμηση καρναβαλικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”